Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Márka
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Ponthegesztőgépek Genborx

Aponthegesztőgépeket ellenálláshegesztésre tervezték, és széles körben alkalmazzák őket az autószerelő műhelyekben és az ipari üzemekben. Az ellenálláshegesztés lényege, hogy a hegesztőáramnak a hegesztendő anyagokon való áthaladása és a szorítóerő egyidejű alkalmazása során keletkező hőt használják fel a kötés kialakításához. A ponthegesztés a legismertebb és leggyakrabban használt ellenálláshegesztési típus. A ponthegesztést vékony, jellemzően legfeljebb 2,5-3 mm vastagságú lemezalkatrészek egymásba illesztett kötéseinek gyártására használják. Az autók és egyéb járművek gyártásán kívül a ponthegesztést számos más területen is alkalmazzák, például a különböző gépfedelek gyártásánál.


Kínálatunkban típusok, márkák és gazdag funkciók széles választékával rendelkező ponthegesztőgépeket talál, amelyek közül bárki választhat. A tőlünk vásárolt ponthegesztőkhöz a következőket is kínáljuk kiegészítők. Itt talál fogókat, pöttyös csavarokat vagy szegecseket és még sok mást. Csak választanod kell. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban. kapcsolatfelvétel, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
Termékek szűrése:
Használt szűrők: Márka: Genborx
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...