OMI 1950LS PFC SYNERGIE - félautomata hegesztőgépek

AzOMI 1950LS PFC szinergikus gép PFC "teljesítménytényező-korrekciós" rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyfázisú 1x230V AC hálózatokon való működést (-30%/ 15%). Aszinergikus inverteres hegesztés félautomata OMI 1950LS PFC lehetővé teszi a paraméterek kézi vagy szinergikus beállítását. Lehetőség van a ponthossz, a hosszú ponthegesztési értékek elektronikus beállítására, illetve a gép két- vagy négyütemű üzemmódra történő átállítására is. Digitális V-A mérő. Kétrekeszes hegesztőhuzal adagoló. Az euro-csatlakozó lehetővé teszi 3,4,5 m-es fáklyák csatlakoztatását. A gép digitális vezérlőtáblával van felszerelve, amelyen az összes funkciót gombok segítségével lehet beállítani, és a hegesztés előrehaladását két külön kijelzőn mutatja.

A következőfunkciók állíthatók be: előfúvás, kioldás/áramlás, elektronikus fojtószelep beállítása, utóégetés/áramlás, utófúvás, spot, spothegesztés, 2T, 2T spot, 2T impulzusok, 4T, 4T spot, 4T impulzusok.

Az OMI hegesztőgép kialakítása garantálja a forrás nagyfokú megbízhatóságát, kiváló hegesztési teljesítményt az alkalmazások széles körében. Megfelelő védőpáncél használatával mindenféle alacsony és magasan ötvözött acél, valamint alumínium és ötvözetei hegeszthetők.

A földkábel és a csövek tartozékai!

A PFC funkció előnyei:

1. A gép 160V - 265V váltakozó áramforráshoz csatlakoztatható.
2. A hegesztőgép alkalmas erőműveken vagy nagyon hosszú hosszabbító kábelekhez való üzemeltetésre, mivel a hálózati áram alul- és túlfeszültségére nagyon kis mértékben érzékeny.
3. A hegesztőgépet az alul- és túlfeszültségre való érzékenysége miatt nem lehet a hálózatra csatlakoztatni. 3. A hegesztőgépet a hálózatra lehet csatlakoztatni. Alacsonyabb elektromágneses interferencia szint.
4. Nagyobb hatékonyság, melynek köszönhetően nem terheli nagymértékben a megszakítót (a megszakító később kapcsol ki, mint a nem-PFC berendezéseknél).

Alumínium hegesztése lehetséges:
Alumíniumot MAG-módszerrel csak 1,0 mm vagy 1,2 mm átmérőjű AlMg5 huzallal lehet hegeszteni, max. 3 m hosszúságú, teflon bowdennel felszerelt, alumínium hegesztésére tervezett, márkás áramhegyekkel. A huzaladagolót U-profilú csigával kell felszerelni. A hegesztett alumínium alkatrészek falának legalább 2 mm-nek kell lennie.

SYNERGIC FUNKCIÓK: -a hegesztési paraméterek automatikus beállítása.

Műszaki paraméterek:

MIG/MAG módszer.
Tápfeszültség 1 x 230 V
Védelem 25 A
Terheletlen feszültség 26 V
Áramtartomány 30 - 195 A
ED 10020 A terhelésmérő cella
Rakodó ED 6040 A
Rakodó ED 2595 A
Védelmi osztály IP 21 S
Méretek (Sz x M x H) 220 x 650 x 610 mm
Súly 28,4 kg
Huzaltovábbítási sebesség 0 - 15,0 m/min
Maximális orsóátmérő 200 mm
A tekercs maximális súlya 5 kg
Az adagoló tárcsák száma 2 (mindkét tárcsa meghajtott!)
Csigakerék(ek) mérete 22/30
Szerelvény 0,6 - 0,8 mm-es huzalhoz
MIG/MAG fáklya csatlakozó EURO csatlakozó