Hordozható háromfázisú inverteres tápegység MIG/MAG hegesztéshez. A tápegység szinergikus programokkal, 4 állású huzaladagolással és széles körű beállítási lehetőségekkel rendelkezik. 300 mm-es tekercsek adagolója. Az Alfa In aXe 250 MOBIL GAS egy nagy teljesítményű háromfázisú hegesztő tápegység, amelyet MIG/MAG hegesztéshez terveztek. A tápegység fel van szerelve a SYNERGY funkcióval (szinergiaprogramok), amely az alapanyag típusától, a védőgáz típusától és a hegesztőhuzal átmérőjétől függően előre beállítja a hegesztési paramétereket. A Synergy programok csak teljes hegesztőhuzal és védőgáz használata esetén használhatók.

Most már nincs szükségem pulzusra. De mi a helyzet a jövőben?

Az aXe 250 MOBIL GAS előnye a változékonysága. Az alapfelszereltségként mellékelt inkrementális huzalelőtolás-érzékelőnek köszönhetően a forrás a jövőben bármikor kiegészíthető a PULS funkcióval vagy a PULS AL funkcióval (alumínium programokkal). A kiegészítő szoftver telepítésének ára kb. 15 800 CZK, beleértve a következő összegeket. HÉA (PULS) vagy 25 500 CZK inkl. HÉA (PULS AL). A beszerelést mindig az Alfa In a.s. gyártóüzemében végzik.

Egyéb beállítási lehetőségek

A tápegység az egyéni beállítások széles körét is lehetővé teszi - állítható elő- és utófúvás, kezdeti és végső áram, 2-CTAKT/4-CTAKT, Bi-Level stb. A beállított paraméterek (JOB-ok) tárolására 6 memória áll rendelkezésre, amelyek a forrás vezérlőpaneléről vagy az égőből (ha ezzel a funkcióval felszerelték) gyorsan előhívhatók. Természetesen van egy 4-szeres huzalbetáplálás.

Szállítási terjedelem

Alfa In aXe 250 MOBIL GAS

Földkábel - hossza 3 méter

Gázcső

Tekercs szűkítő

Berendezések

MIG/MAG teljes szinergia vagy manuális üzemmód

Opcionális kiegészítő szoftver telepítése a PULS funkcióhoz (PULS AL)

Elektronikus fojtószelep - az ívkeménység beállításához

2-TAKT/4-TAKT

Állítható előfúvás és utófúvás

Állítható vezeték megközelítési sebesség

Állítható huzal beégetési idő

Állítható kezdő és végáram

Bi-Level - kapcsolás két beállított áram között, állítható felfutási és lecsengési idővel

Gázvizsgálat

Drót bevezetés

Digitális A V mérő

Memória a hegesztési paraméterek tárolására - 6 pozíció azonnali hozzáféréssel

4 állású huzaladagoló

Műszaki paraméterek: