Sherman DIGIMIG 200X szinergikus égő 3m kábelek

DIGIMIG 200X szinergikus digitális hegesztő inverter. Innovatív hegesztőberendezések acél és színesfémek kézi hegesztéséhez MIG/MAG, MMA és Lift TIG módszerekkel. Vékony horganyzott lemezek (legfeljebb 3 mm) forrasztott hegesztésére is használható.

A készülék lehetővé teszi a MIG/MAG, MMA (bevont elektróda) és Lift TIG módszerekkel történő hegesztést. Horganyzott elemek vagy színesfémek forrasztására (3 mm-ig) is használható. A polarizáció egyszerű megváltoztatásának köszönhetően MIG/MAG hegesztést végezhet a szabványos FLUX önárnyékoló huzalokkal.

A hegesztő lehetővé teszi egy Spool Gun (SG) fáklya csatlakoztatását egy D100-as tekerccsel ellátott mini huzaladagolóval, vagy színes huzallal való hegesztést, így két különböző huzallal hegeszthet anélkül, hogy a gépet ki kellene kapcsolnia.

A digitális vezérlés lehetővé teszi a paraméterek, az ívdinamika, a hegesztési jellemzők maximális és teljes testreszabását kézi vagy szinergikus üzemmódban a MIG/MAG módszerben.

A szinergikus beállítás megkönnyíti az acélok, rozsdamentes acélok vagy alumíniumötvözetek hegesztését, és jelentősen leegyszerűsíti a berendezés működését. Ez megkönnyíti a használatát a kevésbé tapasztalt hegesztők vagy a kellő gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező amatőr hegesztők számára is.

A készülék több hegesztési mód használatát teszi lehetővé, beleértve a ponthegesztés lehetőségét is. A hegesztőgép rendelkezik a legutóbbi beállítások memóriájával, azaz ki- és bekapcsolás után az utoljára beállított paraméterek visszaállnak. A színes és könnyen olvasható kijelző leegyszerűsíti és megkönnyíti az összes paraméter beállítását. Az állítható ARC FORCE és HOT START funkciók az MMA módszerben állnak rendelkezésre, valamint a VRD és az ANTI STICK funkciók aktiválhatók.

Műszaki paraméterek:
Tápfeszültség: 230V 50Hz
Maximális teljesítmény: 200A
Maximális energiafogyasztás: 6,6 kVA
Névleges hegesztési áram / munkaciklus: MIG:
200A / 45%; MMA: 180A / 60%; TIG: 200A / 60%
MIG hegesztési áram beállítási tartomány: 30 - 200 A
MMA hegesztési áram beállítási tartomány: 20 - 180 A
Hegesztési áram beállítási tartománya TIG: 10 - 200 A
Hegesztési feszültség beállítása: -5 - 5 V
ARC FORCE beállítási tartomány (MMA): 0 - 10
HOT START beállítási tartomány (MMA): 0 - 10
Maximális áramfelvétel: 33 A (MIG)
Súly (tartozékok nélkül): 13 kg
Gyorscsatlakozó: 35-50
Méretek: 480 x 210 x 330 mm.