Kiterjesztett garancia: a KIT 205 processzorra mostantól 3 év garanciát kínálunk, és további három évet adhat hozzá a kosár ajánlatában.

MIG/MAG hegesztőgépek nehézfémgyártáshoz és ipari alkalmazásokhoz. A KIT 205 professzionális hegesztőgépek, amelyek nagy teljesítményű transzformátorral, réz primer és szekunder tekercseléssel, robusztus, teljesen fémből készült huzaladagolóval, erős motorral és EURO csatlakozóval vannak felszerelve. A KIT gépek fő előnyei a kiváló hegesztési jellemzők, a 10 fokos feszültségszabályozás, a nagy teljesítmény, a nagy teherbírás és a megbízhatóság.A gépeket karbantartási, fémipari, lakatos, karosszéria műhelyek számára tervezték.

Processzor és Synergic digitális vezérlőegységek:
Minden KIT hegesztőgéphez (MIG/MAG módszer). Nagy teljesítményűek, megbízhatóak és nagyon könnyen kezelhetők. A Processor és Synergic egységek lehetővé teszik az összes paraméter egyetlen potenciométerrel történő beállítását. Két jól látható kijelző mutatja a beállított értékeket a huzaltovábbítási sebességre, az előfúvási/gázfúvási időre, a huzal beégetésére stb. vonatkozóan, valamint a pillanatnyi hegesztési paramétereket a feszültség és az áram tekintetében. Az utoljára mért V/A értékek a memóriában tárolódnak, és vissza is hívhatók.
A szinergikus kialakítás emellett nagymértékben leegyszerűsíti a hegesztési paraméterek beállítását. A kezelő a hegesztőhuzal átmérőjének és a használt védőgáznak az egyszerű beállításával határozza meg a program típusát. Ezután már csak egy egyszerű feszültségbeállításra van szükség egy kapcsolóval, és a Synergic egység kiválasztja és beállítja a legmegfelelőbb huzaltovábbítási sebesség paramétereit.

PROCESSOR és SYNERGIC gépek felszerelése:

A szinergikus gépek 4, illetve 6 programmal rendelkeznek.

LOGIC - a funkció megkönnyíti és egyértelműbbé teszi a vezérlést
Digitális voltmérő memóriával. Lehetőség az utoljára mért paraméterek visszahívására
Állandó sebességet biztosító fordítható huzalelőtolási sebességszabályozó
Egyenletes/lineáris huzalelőtolás szabályozása 0,5-20 m/min között 0,1m/min
UP/DOWN távvezérlő csatlakozó
Pontozási és pulzáló funkció
Négyütemű és kétütemű funkció
Lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási idő, a huzal beégetési, spot és impulzus idő beállítását
SOFT START - funkció lehetővé teszi a huzal megközelítési sebesség és a huzal sebesség felfutási idő beállítását
huzal betöltési és gáz teszt funkciója

Digitális huzalelőtolási sebességjelző

STANDARD analóg kivitel
KIT gépek egyszerű és megbízható vezérlése. A vezérlést egy huzalbetáplálási potenciométer és két másik potenciométer végzi, egy kapcsolóval a pontozási és pulzáló funkciók bekapcsolására és beállítására. Ez a változat alapfelszereltségként nem rendelkezik digitális feszültségmérővel.
Digitális változat PROCESSOR
Egyszerű működtetés és az összes érték beállítása egy potenciométerrel és két nyomógombbal történik. A LOGIC funkció hozzájárul a működés egyszerűségéhez. Az ezzel a vezérléssel ellátott gépek alapfelszereltségként rendelkeznek digitális feszültségmérővel, memória - HOLD funkcióval. Az egyszerűen kialakított vezérlés lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási értékek, a SOFT START funkció, a huzal beégetése, a pontozás és a pulzálás beállítását. A vezérlés lehetővé teszi a két- és négyütemű üzemmódok beállítását. A progresszív huzalbetöltés lehetővé teszi a zökkenőmentes és gyors huzalbetöltést. Az elektronikus vezérlés a huzal előtolási sebességének visszacsatolásos vezérlésével biztosítja az állandó beállított előtolási sebességet.SYNERGIC
A hegesztőhuzal átmérőjének és a használt védőgáznak az egyszerű beállításával a kezelő határozza meg a program típusát. Ezután már csak egy egyszerű feszültségbeállításra van szükség egy kapcsolóval, és a Synergic vezérlőegység kiválasztja és automatikusan beállítja a legmegfelelőbb huzaltovábbítási sebesség paramétereit. Az egyszerű működés és az összes érték beállítása egy potenciométerrel és három gombbal történik. A LOGIC funkció hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez. Az ezzel a vezérléssel ellátott gépek alapfelszereltségként memóriával ellátott digitális feszültségmérővel vannak felszerelve. Az egyszerűen kialakított vezérlés lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási értékek, a SOFT START funkció, a huzal beégetése, a pontozás és a pulzálás beállítását. A vezérlés lehetővé teszi a két- és négyütemű üzemmód beállítását. A progresszív huzalbetöltés lehetővé teszi a problémamentes huzalbetöltést. Az elektronikus huzaltovábbítási sebességszabályozó visszacsatolásos huzaltovábbítás-szabályozással rendelkezik, amely biztosítja az állandó beállított adagolási sebességet.

Műszaki adatok:

Bemeneti feszültség 50 Hz

3x400 V

Hegesztési áramtartomány

40-190 A

Üres feszültség

19-39V

A reg. szakaszok száma

10

Terhelési tényező 25% / *15%

190 A*

Rakodó 60%

95 A

Rakodó 100%

80 A

Hálózati áram/teljesítmény 60%

5 A / 3,4 KVA

Tekercsek

Cu

Védelem

16 A

Alapfelszereltségként csigával felszerelve

0,6-0,8

Huzal adagolási sebessége

0,5-20 m/min FELDOLGOZÓ

Huzal átmérője

acél, rozsdamentes acél
alumínium
cső

0,6-0,8
0,8-1,0
0,8-1,0

Lefedettség

IP 21

Szigetelési osztály

F

Szabványok

ISO/IEC 60974-1, EN 50199

Méretek LxWxH

790x485x660 mm

Súly

52 kg