KIT 225 MIG/MAG hegesztőgép - 3x400V, 30- 195A. MIG/MAG hegesztőgépek nehézfémgyártáshoz és ipari alkalmazásokhoz. A KIT 225 professzionális hegesztőgépek, amelyek nagy teljesítményű transzformátorral, réz primer és szekunder tekercseléssel, robusztus, teljes fém huzaladagolóval, erős motorral és EURO csatlakozóval vannak felszerelve. A KIT gépek fő előnyei a kiváló hegesztési jellemzők, a 10 fokos feszültségszabályozás, a nagy teljesítmény, a nagy teherbírás és a megbízhatóság.

AProcessor és Synergic digitális vezérlőegységek:
minden KIT hegesztőgéphez (MIG/MAG módszer) készültek. Nagy teljesítményűek, megbízhatóak és nagyon egyszerűen kezelhetők. A Processor és Synergic egységek lehetővé teszik az összes paraméter egyetlen potenciométerrel történő beállítását. Két jól látható kijelző mutatja a beállított értékeket a huzaltovábbítási sebességre, az előfúvási/gázfúvási időre, a huzal beégetésére stb. vonatkozóan, valamint a pillanatnyi hegesztési paramétereket a feszültség és az áram tekintetében. Az utoljára mért V/A értékek a memóriában tárolódnak, és vissza is hívhatók.
A szinergikus kialakítás emellett nagymértékben leegyszerűsíti a hegesztési paraméterek beállítását. A kezelő a hegesztőhuzal átmérőjének és a használt védőgáznak az egyszerű beállításával határozza meg a program típusát. Ezután már csak egy egyszerű feszültségbeállításra van szükség egy kapcsolóval, és a Synergic egység kiválasztja és beállítja a legmegfelelőbb huzaltovábbítási sebesség paramétereit. A PROCESSOR és SYNERGIC gépek felszereltsége:
A Synergic gépek 4, illetve 6 programmal rendelkeznek
LOGIC - funkció megkönnyíti és egyértelművé teszi a vezérlést
Digitális feszültségmérő memóriával. Lehetőség az utoljára mért paraméterek visszahívására
Visszajelzéses huzalelőtolás sebességszabályozó, amely állandó sebességet biztosít
Egyenletes/lineáris huzalelőtolás szabályozása 0,5-20 m/perc között 0,1 m/perc lépésekben
Távvezérlő csatlakozó UP/DOWN
Pontozási és pulzációs funkció
Négyütemű és kétütemű funkció
Lehetővé teszi az előfúvási/lefújási időértékek beállítását, huzalbeégetés, pont és impulzusidő
SOFT START - funkció lehetővé teszi a huzal megközelítési sebesség és a huzalsebesség emelkedési idejének beállítását
huzalbetöltési és gázvizsgálati funkció
digitális huzaladagolási sebesség kijelzése

STANDARD analóg kivitel
KIT gépek egyszerű és megbízható vezérlése. A vezérlést egy huzalbetáplálási potenciométer és két másik potenciométer végzi, egy kapcsolóval a pontozási és pulzáló funkciók bekapcsolására és beállítására. Ez a változat alapfelszereltségként nem rendelkezik digitális feszültségmérővel.



Digitális változat PROCESSOR
Egyszerű működtetés és az összes érték beállítása egy potenciométerrel és két nyomógombbal történik. A LOGIC funkció hozzájárul a működés egyszerűségéhez. Az ezzel a vezérléssel ellátott gépek alapfelszereltségként rendelkeznek digitális feszültségmérővel, memória - HOLD funkcióval. Az egyszerűen kialakított vezérlés lehetővé teszi az előfúvási/lefúvási gázértékek, a SOFT START funkció, a huzal beégetése, a pontozás és a pulzálás beállítását. A vezérlés lehetővé teszi a két- és négyütemű üzemmódok beállítását. A progresszív huzalbetöltés lehetővé teszi a zökkenőmentes és gyors huzalbetöltést. Az elektronikus vezérlés a huzaltovábbítási sebesség visszacsatolásos szabályozásával biztosítja a beállított állandó adagolási sebességet.




SYNERGIC
A hegesztőhuzal átmérőjének és a használt védőgáznak az egyszerű beállításával a kezelő határozza meg a program típusát. Ezután már csak egy egyszerű feszültségbeállításra van szükség egy kapcsolóval, és a Synergic vezérlőegység kiválasztja és automatikusan beállítja a legmegfelelőbb huzaltovábbítási sebesség paramétereit. Az egyszerű működés és az összes érték beállítása egy potenciométerrel és három gombbal történik. A LOGIC funkció hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez. Az ezzel a vezérléssel ellátott gépek alapfelszereltségként memóriával ellátott digitális feszültségmérővel vannak felszerelve. Az egyszerűen kialakított vezérlés lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási értékek, a SOFT START funkció, a huzal beégetése, a pontozás és a pulzálás beállítását. A vezérlés lehetővé teszi a két- és négyütemű üzemmód beállítását. A progresszív huzalbetöltés lehetővé teszi a problémamentes huzalbetöltést. Az elektronikus huzaltovábbítási sebességszabályozás egy visszacsatolt huzaltovábbítás-szabályozással rendelkezik, amely biztosítja az állandó beállított adagolási sebességet.


Műszaki paraméterek: 50 Hz-es bemeneti feszültség: 3x400 V
Hegesztési áramtartomány: 30-195 A
Üresfeszültség: 19-34 V
Reg.-szám. Fokozat: 10
Terhelhetőség 25% : 195 A
Terhelhetőség 60% : 150 A
Terhelhetőség 100% : 120 A
Hálózati áram/teljesítmény 60% : 6,8 A / 4,6 kVA Tápfeszültség: 2 csiga
Tekercselés: Cu
Védelem: 16 A
Szabványosan felszerelt csigával: 0,8-1,0
huzaltovábbítási sebesség: 1-20 m/min
Huzalátmérő acél, rozsdamentes acél : 0,8-1,0
Huzalátmérő alumínium : 0,8-1,0
Huzalátmérő cső : 0,8-1,0
Védettség: IP 21
Szigetelési osztály: F
Szabványok: EN 60974-1, EN 50199
Méretek LxSxH: 791x488x645 mm
Súly: 62 kg.