KIT 245 MIG/MAG hegesztőgép - 3x400V, 30- 195A. MIG/MAG hegesztőgépek nehézfémgyártáshoz és ipari alkalmazásokhoz A KIT 245 professzionális hegesztőgépek, amelyek erős transzformátorral, réz primer- és szekunder tekercseléssel, robusztus, teljes fémhuzal előtolással, erős motorral és EURO csatlakozóval vannak felszerelve. A KIT gépek fő előnyei a kiváló hegesztési jellemzők, a 10 fokos feszültségszabályozás, a nagy teljesítmény, a nagy teherbírás és a megbízhatóság.

Alkalmazás:

 • A gépeket karbantartó műhelyek, fémfeldolgozó műhelyek, lakatosok, karosszériaműhelyek számára tervezték.

Digitális vezérlőegységek Processzor és Synergic

 • Minden KIT hegesztőgéphez (MIG/MAG módszer) tervezték.Nagy teljesítményűek, megbízhatóak és nagyon egyszerűen kezelhetők. A Processor és Synergic egységek lehetővé teszik az összes paraméter egyetlen potenciométerrel történő beállítását. Két jól látható kijelző mutatja a beállított értékeket a huzaltovábbítási sebességre, az előfúvási/gázfúvási időre, a huzal beégetésére stb. vonatkozóan, valamint a pillanatnyi hegesztési paramétereket a feszültség és az áram tekintetében. Az utoljára mért V/A értékek a memóriában tárolódnak, és vissza is hívhatók.
 • Aszinergikus kialakítás emellett nagymértékben leegyszerűsíti a hegesztési paraméterek beállítását. A kezelő a hegesztőhuzal átmérőjének és a használt védőgáznak az egyszerű beállításával határozza meg a program típusát. Ezután már csak egy egyszerű feszültségbeállításra van szükség egy kapcsolóval, és a Synergic egység kiválasztja és beállítja a legmegfelelőbb huzaltovábbítási sebesség paramétereit.

PROCESSOR és SYNERGIC gépek felszerelése:

 • A szinergikus gépek 4, illetve 6 programmal rendelkeznek.
 • LOGIKA - a funkció megkönnyíti és egyértelművé teszi az ellenőrzést
 • Digitális voltamméter memóriával. A legutóbb mért paraméterek felidézésének lehetősége.
 • Visszacsatolásos vezérlő állandó huzalelőtolási sebességhez
 • Egyenletes/lineáris huzalelőtolás-szabályozás 1-20 m/perc között 0,1 m/perc lépésben
 • UP/DOWN távvezérlő csatlakozó
 • Pontozási és pulzációs funkció
 • Négyütemű és kétütemű funkció
 • Lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási idő, a huzal beégetésének, a pont- és impulzusidő beállítását.
 • SOFT START - a funkció lehetővé teszi a vezetéksebesség megközelítésének és a vezetéksebesség emelkedési idejének beállítását.
 • Huzalbetöltés és gázvizsgálati funkció
 • Digitális huzalelőtolási sebesség kijelző
Analóg kivitel STANDARD
KIT gépek egyszerű és megbízható vezérlése. A vezérlést egy huzalbetáplálási potenciométer és két másik kapcsolóval ellátott potenciométer végzi, amelyek bekapcsolják és beállítják a pontozási és pulzáló funkciókat. Ez a változat alapfelszereltségként nem rendelkezik digitális feszültségmérővel.

Digitális változat PROCESSOR
Egyszerű működtetés és az összes érték beállítása egy potenciométerrel és két nyomógombbal történik. A LOGIC funkció hozzájárul a működés egyszerűségéhez. Az ezzel a vezérléssel ellátott gépek alapfelszereltségként rendelkeznek digitális feszültségmérővel, memória - HOLD funkcióval. Az egyszerűen kialakított vezérlés lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási értékek, a SOFT START funkció, a huzal beégetése, a pontozás és a pulzálás beállítását. A vezérlés lehetővé teszi a két- és négyütemű üzemmódok beállítását. A progresszív huzalbetöltés lehetővé teszi a zökkenőmentes és gyors huzalbetöltést. Az elektronikus vezérlés a huzal előtolási sebességének visszacsatolásos vezérlésével biztosítja az állandó beállított előtolási sebességet.
SYNERGIC
A hegesztőhuzal átmérőjének és a használt védőgáznak az egyszerű beállításával a kezelő határozza meg a program típusát. Ezután már csak egy egyszerű feszültségbeállításra van szükség egy kapcsolóval, és a Synergic vezérlőegység kiválasztja és automatikusan beállítja a legmegfelelőbb huzaltovábbítási sebesség paramétereit. Az egyszerű működés és az összes érték beállítása egy potenciométerrel és három gombbal történik. A LOGIC funkció hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez. Az ezzel a vezérléssel ellátott gépek alapfelszereltségként memóriával ellátott digitális feszültségmérővel vannak felszerelve. Az egyszerűen kialakított vezérlés lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási értékek, a SOFT START funkció, a huzal beégetése, a pontozás és a pulzálás beállítását. A vezérlés lehetővé teszi a két- és négyütemű üzemmód beállítását. A progresszív huzalbetöltés lehetővé teszi a problémamentes huzalbetöltést. Az elektronikus huzaltovábbítási sebességszabályozás visszacsatolásos huzaltovábbítás-szabályozással rendelkezik, amely biztosítja az állandó beállított adagolási sebességet.


Műszaki adatok:

50 Hz-es bemeneti feszültség: 3x400 V
Hegesztési áramtartomány: 30-195 A
Üres feszültség: 19-34 V
Reg.-szám. 10
Terhelhetőség 25% / *15%: 195 A
Terhelhetőség 60%: 160 A
Terhelhetőség 100%: 140 A
Hálózati áram / teljesítmény 60%: 7,5 A / 5,2 KVA
Tekercselés: Cu
Védelem: 16 A
Alapfelszereltségként felszerelt tárcsa: 0,8-1,0
Huzaltovábbítási sebesség: 1-20 m/min
Védettség: IP 21
Szigetelési osztály: F
Szabványok: ISO/IEC 60974-1, EN 50199
Méretek LxSxH: 791x488x645 mm
Súly: 62kg

Drótátmérő:
acél, rozsdamentes acél: 0,8-1,0
alumínium: 0,8-1,0
cső: 0,8-1,0