Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Márka
ár
Súly
Max. hegesztési áram
Védelem
Tápfeszültség
Megjelenítve - a termékek

Flux-csőhuzalos hegesztőgépek GÜDE

ACO2-hegesztők félautomata hegesztőgépek, amelyek a hegesztés során inert gázt juttatnak a hegesztési területre, hogy megakadályozzák az oxidációt . A félautomata hegesztőgépek hegesztőhuzal adagolóval vannak felszerelve, amely változó sebességgel adagolja a huzalt az olvadt hegesztési varratba. Ezek a hegesztők a hegesztendő anyagtól függően többféle gázt használnak. A leggyakrabban használt a CO2 (szén-dioxid). Hegesztőgépek sokasága létezik, és mindegyik más-más célra készült. A félautomata hegesztőgépek ideálisak a hegesztéshez. A CO2-hegesztők előnyei közé tartozik a széleskörű felhasználási terület és a kiváló hegesztési tulajdonságok. Ezenkívül nagyon könnyen kezelhetők, így még a kezdő, kevesebb tapasztalattal rendelkező hegesztők számára is megfelelő eszköz.

A következő paraméterek fontosak a hegesztőgép kiválasztásakor:

- maximális hegesztési áram

- terhelhetőség

- munkaidő és hűtési idő, valamint

- a hegesztendő anyag

Azebbe a kategóriába tartozó hegesztők a FLUX-módszerrel hegesztenek, amely egy új és modern hegesztési módszer, más néven csőhuzalos hegesztés. Hasonló a MIG-MAG módszerhez, de a védőgázos védelmet a hegesztőhuzal olvadása során elpárolgó anyag helyettesíti, amely megvédi az olvadékot a légköri oxidációtól. A csőszálakat adalékanyagokkal ellátott rutil vagy basszikus töltőanyaggal töltik ki. A FLUX-módszerrel megszűnik a további gázberendezések szükségessége. Mivel az olvadék a huzal körkörös megolvasztásával keletkezik, és finom cseppekben permeteződik a fürdőbe, a hegesztési varrat a hagyományos MIG-MAG módszerhez képest tisztább és kerekebb lesz. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a hengerek kezelése megszűnik. A FLUX-módszerrel hegesztők egy egyszerű polaritásváltás után a MIG-MAG-módszerrel is hegeszthetnek.


A MIG-MAG módszert védőgázas hegesztési módszerként is ismerik. Ez egy ívhegesztési módszer, amely olvadóelektródával, védőgázban történő ívhegesztés. Főleg alumínium- és acélszerkezetek hegesztésére használják, de rozsdamentes acél és réz hegesztésére is. A MIG-MAG hegesztők előnye a hegesztés bármilyen hegesztési helyzetben és a nagy hegesztési sebesség. Ezeknek az invertereknek a hátránya az igényesebb üzemeltetés és karbantartás, valamint a magasabb ár.

Kínálatunkban professzionális FLUX csőhuzalos hegesztőgépek találhatók széles alkalmazási területtel, valamint típusok, márkák és gazdag funkciók széles választékával, amelyek közül bárki választhat. A nálunk vásárolt hegesztőgépekhez tartozékokat is kínálunk. Itt talál elektródákat, hegesztőpisztolyokat, hegesztőkábeleket, valamint védőfelszereléseket, motorháztetőket és egyebeket. Csak választanod kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
1.

SG 130 A hegesztőgép töltött huzalelektródával

Transzformátoros hegesztőgép, töltött huzalelektródával történő ívhegesztéshez max. Ø 0,9 mm-ig (FCAW). FCAW - acél (ötv ...

-5 % 61 115 Ft
58 055 Ft
Raktáron
Raktáron
-5 % 61 115 Ft
58 055 Ft
Termékek szűrése:
Használt szűrők: Márka: GÜDE
Az áru beolvasása...

SG 130 A hegesztőgép töltött huzalelektródával

-5 %kedvezmény
SG 130 A hegesztőgép töltött huzalelektródával gallery main image
Transzformátoros hegesztőgép, töltött huzalelektródával történő ívhegesztéshez max. Ø 0,9 ...
Raktáron
61 115 Ft
58 055 Ft
ÁFA nélkül 45 713 Ft
db
Megjelenítve 1 a 1 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...