Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Transzformátoros hegesztőgépek EXTOL PREMIUM

Atranszformátorhegesztők vagy trafóhegesztők vagy elektródhegesztők olyan hegesztőgépek, amelyek lehetővé teszik a váltakozó árammal történő hegesztést. A hegesztéshez használható, sokoldalúan alkalmazható, népszerű szerszámok közé tartoznak. A hegesztőtranszformátor lehetővé teszi a különböző fémes anyagokkal való munkát, az illesztések hegesztését és a kisebb alkatrészek hegesztését. A hegesztett kötések nagyon jó tulajdonságokkal rendelkeznek, néha még az eredeti anyagoknál is jobbak. A hegesztőgépek egyfázisúak (230 V) vagy háromfázisúak (400 V). Egyes trafos hegesztők lehetővé teszik a hegesztési áram folyamatos szabályozását egy jó minőségű ventilátorral, amely biztosítja a megfelelő hűtést. A Trafos hegesztőgépek hővédelemmel vannak felszerelve.

Sokan nem ismerik a különbséget az inverter és a trab hegesztőgép között. Az inverterek lehetővé teszik az áramellátás megszakítását, könnyűek és könnyen hordozhatók. Használatakor azonban jól megtisztított hegesztőanyagra van szükség. A trafóhegesztők viszont lényegesen hosszabb élettartammal rendelkeznek, ami a fő előnyük.


Kínálatunkban megtalálhatja a trafos hegesztőgépeket hobbi és professzionális használatra, típusok, márkák és gazdag funkciók széles választékával, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. A nálunk vásárolt hegesztőgépekhez tartozékokat is kínálunk. Itt talál elektródákat, hegesztőpisztolyokat, hegesztőkábeleket, valamint védőfelszereléseket, motorháztetőket és egyebeket. Csak választanod kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk , szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
Termékek szűrése:
Használt szűrők: Márka: EXTOL PREMIUM
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...