Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

3D-nyomtatók

A 3D nyomtatás egy digitális mester (3D modell) alapján történő fizikai modell létrehozásának folyamata. Az egyes anyagrétegeket olvasztással vagy szinterezésselviszik fel egymásra - vagy UV-sugárzással vagy ragasztóval történő reakcióval keményítik.

A 3D nyomtatási szálakat általában 1,75 mm és 2,85 mm méretben gyártják, /-0,05 mm tűréssel.

ABS

  • Merev, Magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képessége, A nyomtatási nehézség inkább nagyobb, Utólag is felszerelhető, Jó vizuális minőség, Az alkatrészek jó kötése, Nyomtatás után jól feldolgozható, Érzékeny az UV-sugárzásra, Nagyobb alkatrészeknél görbül (fűtött párna szükséges), Nyomtatás közben vegyi füstök keletkeznek, Környezetileg nem lebomló, Kőolajból készül.
  • Alkalmas: Ipari termékekhez, mechanikus és tartós alkatrészek nyomtatásához, szellőzéssel történő nyomtatáshoz, beltéri nyomtatáshoz.

PLA

  • Nagyon merev, Könnyen nyomtatható, Jó vizuális minőség, Környezetbarát, Kukorica gyantából készült, Jó kezelhetőség a nyomtatás után, Alacsony ellenállás a vegyszerekkel szemben, Alacsony ellenállás az alacsony és magas hőmérsékletekkel szemben, Gyengébb alkatrész-kötés.
  • Alkalmas: rendszeres otthoni nyomtatásra, 3D nyomtatás kezdőknek, egyszerű modellek általános használatra, beltéri nyomtatásra.

PET

  • Viszonylag merev, egészségre ártalmatlan, ellenáll a vegyi anyagoknak és a hőmérsékletnek, újrahasznosítható, nyomtatás után jól kezelhető, jó alkatrészkötés, jól nyomtatható
  • Alkalmas: Nagyméretű modellek nyomtatására, Tartós és egészségre ártalmatlan nyomtatás, Mind a PLA, mind az ABS előnyei, Drágább nyomtatás.

Nylon

  • Puha, jó a vegyszerekkel szembeni ellenállóképessége, alacsony súrlódás, nem veszélytelen, káros anyagok szabadulnak fel.

TPU

  • Rugalmas, jó kopásállóság, jó olaj- és zsírállóság, rosszul kezelhető nyomtatás után, rosszul ragasztott alkatrészek

PC

  • Nagyon merev, jó hőmérséklet-állóság, jó nyomtatás utáni kezelés, UV-érzékeny, nehezen nyomtatható

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...