Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Fűrészek

Többféle fűrésztípus létezik, és ezek különböznek egymástól, különösen a felhasználási céljukban. Egyeseket faágak vágására használnak, mások fémeket, megint mások pedig különböző faanyagokat tudnak kezelni. A fűrész kiválasztásakor fontos, hogy milyen anyaggal fog dolgozni, fával, fémmel vagy műanyaggal, milyen teljesítményű és milyen súlyú, mert minélkisebb a súlya, annál kevésbé megerőltető a munka és annál jobban mozgatható a fűrész . Ha kertben, műhelyben vagy a ház körül használható fűrészt keres, egy legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú fűrész is elegendő. Ha a fűrészt az építőiparban vagy az erdészetben szeretné használni, a motor hengerűrtartalmának 50 és 70 cm3 között kell lennie. A professzionális fűrészek nagyon erősek, és 70 köbcentiméteres vagy annál nagyobb hengerűrtartalmú motorral rendelkeznek. Ezeket a fűrészeket mindennapi intenzív munkára tervezték. A fűrészek széles választéka áll rendelkezésre, kínálatunkban találhat otthoni használatra szánt fűrészeket, de professzionális fűrészeket is különböző ipari üzemek számára. És mire használják a kínálatunkban található különböző fűrésztípusokat?

Formázófűrészek - formázóasztallal ellátott fűrészek, amelyeket stabil felépítés jellemez, és bútor- vagy asztalosműhelyek számára alkalmasak. A faanyagok kereszt- és hosszirányú vágására tervezték, például deszkák és deszkák pontos hajlítására és hosszirányú vágására, valamint forgácslapok vágására bútorgyártó üzemekben. A formázófűrész mechanikája egy öntöttvas asztalra van felfüggesztve olyan szegmensekkel, amelyek biztosítják, hogy a fűrészlapok bármilyen dőlésszögben változatlanul a helyükön legyenek.

 

Bölcsőfűrészek - Ezeket körfűrészként is ismerik, és tűzifa vágására alkalmasak.Gyorsak, erősek és biztonságosak. Használatuk egyszerű, a rönköt a bölcsőbe helyezi, és a tényleges vágás során már egyáltalán nem nyúl a fához, csak nyomja a bölcsőt, és nézze a tökéletes vágásokat, amelyeket ezek a fűrészek biztosítanak. Robusztus felépítés és minőségi kivitelezés, ugyanakkor a legtöbb gép a beépített görgőknek köszönhetően mobilis .

Asztali körfűrészek -Jól kezelhetővé teszik a nagyméretű fadarabokat, és képesek a vágást bármilyen irányba irányítani. Asztali körfűrész minden barkács-, asztalos- és ácsműhelyben megtalálható. Az asztali fűrészek alkalmasak fa - deszkák, deszkák, gerendák, lapos anyagok és műanyagok - vágására és alávágására. E fűrészek előnyei közé tartozik a szilárd konstrukció, a pontos és sima vágás, valamint az erős motor. Kínálatunkban olyan fém körfűrészeket talál, amelyek olyan anyagok vágására alkalmasak, mint az acél, vas, könnyűfémek, tömör anyagok és profilok.

Pelyhes fűrészek - univerzális gépként szolgálnak bárminek a vágásához.Fát, műanyagot és puha fémeket is vághatnak. A forgácsolófűrész működtetése során nem nagy fizikai erőfeszítésre van szükség, hanem precíz vágásra. A lemezfűrészek alkalmasak kisebb munkák elvégzésére , és kialakításuk lehetővé teszi a belső formák vágását anélkül, hogy átvágnák. Alkalmasak művészi famegmunkálók, barkácsolók és modellkészítők számára is. A finom formák faragása fába, intarziába és más dolgokba öröm a pelyvafűrésszel .

Körfűrészek - Jobban alkalmasak bonyolultabb vágásokhoz, például padlóburkoláshoz, de egy kisebb fészer építésénél a vastagabb faanyagokat is képesek kezelni. Ez attól függ, hogy milyen fűrészlapot használ. A körfűrész univerzális szerszám a kereszt- és gérvágásokhoz . Alkalmasak deszkák, deszkák, lécek és vágódeszka anyagok vágására. Néhány körfűrész a kínálatunkban műanyag, gipszkarton és alumínium profilok vágására is használható. Egyes fűrészek vezetősínnel is kaphatók. Ez a sín segít Önnek abban, hogy az anyagot teljesen pontosan az Ön ízlése szerint vágja. Kínálatunkban a következőket is megtalálhatja Fém körfűrészek, amelyek olyan anyagok vágására alkalmasak, mint az acél, vas, könnyűfémek, tömör anyagok és profilok.

Szalagfűrészek - A barkácsműhelyekben dolgozó barkácsok és az asztalosműhelyekben dolgozó kézművesek számára egyaránt készültek. Ezek mechanikus szúrófűrészek, amelyek fa, fémek és más anyagok megmunkálására használhatók. A penge egy egyenes, keskeny, fogazott és mechanikailag tartós fémszalagból áll. A körfűrészekkel ellentétben a szalagfűrészek alakzatokban és úgynevezett sarkokban is képesek vágni. A kis asztali szalagfűrészek modellkészítők és barkácsolók számára, míg a nagyobb szalagfűrészek kézműves és asztalosműhelyek számára alkalmasak. A szalagfűrészasztal 45°-kal dönthető. Kínálatunkban mindkettő megtalálható Szalagfűrészek fához, valamint szalagfűrészek fémhez.

Afarkfűrészek -vagy kardfűrészek - hagyományos fűrészek, amelyeknek váltakozó jobb és bal fogazása van, és alkalmasak kemény vagy puha fa, gipszkarton, pórusbeton, fém, műanyag vagy könnyű tégla vágására. A farokfűrészt a vízvezeték-szerelők, ácsok, asztalosok, lakatosok és kőművesek fogják értékelni. A nagy durva fogazású fűrészlapok nedves fa vágására alkalmasak. A finom fogazású fűrészlapok alkalmasak lécek és csíkok vágására. A fém fűrészlapok bimetál acélból készülnek, ami hosszú élettartamot garantál.

Gérdfűrészek - Ideálisak az építőipari és összeszerelési munkákhoz, de ugyanúgy alkalmasak az asztalosműhelyben is. Alkalmasak ferde vágásokhoz és precíziós fa keresztmetszetek, deszkák, gerendák, lécek stb. előállításához. A gérvágófűrész a forgó és dönthető fejnek köszönhetően nagyon tiszta és pontos vágásokra képes, akár két irányban is. A gérvágófűrész burkolólapok, műanyagok és könnyű színesfémek vágására is használható. A fűrészek egy része lézermutatóval van felszerelve a maximális vágási pontosság biztosítása érdekében.

Merülő fűrészek - A körfűrészekkel ellentétben fokozatmentesen állítható vágási mélységgel képesek dolgozni. A fokozatmentesen állítható vágási mélységnek köszönhetően a vágást a deszka bármely pontján elkezdheti, és vághat például egy lyukat a mosogató számára, vagy vághat egy parkettát anélkül, hogy megsértené az alatta lévő felületet stb. A merülőfűrészek tulajdonképpen olyan körfűrészek, amelyeket egy vezetősín pontosan vezet. A vezetőrúddal együtt így pontos egyenes vágást érhet el marás nélkül, pontos szögben vághat, tökéletesen igazíthatja az éleket, ajtókat vagy hornyolt deszkákat vághat. Vezetőrúd nélkül közönséges körfűrészként is használható.

 

Azegyenes fűrészek - vagy oszcilláló fűrészek - kisebb, rövidebb vágásokhoz, de szabálytalan vagy íves vágásokhoz is alkalmasak. A kirakósfűrészek a legsokoldalúbb elektromos szerszámok közé tartoznak. Favágásra tervezték őket, de műanyagot és puha fémeket is képesek vágni. Tudnak lyukakat vágni a konyhai mosogatókhoz, formázni és dekoratív sablonokat, tányérokat stb. A szúrófűrészeketkönnyű használni, mert a fűrészlap felfelé történő mozgatásával vágnak.

 

Kínálatunkban különböző típusú, márkájú és gazdag felszereltségű fűrészeket talál hobbi- és professzionális használatra, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. A nálunk vásárolt fűrészekhez tartozékokat is kínálunk. Fűrészlapokat, fűrészlapokat, fűrészlapokat, fűrészszalagokat és még sok mást is talál. Önnek csak választania kell. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Top termékek
Az áru beolvasása...

BS128HDR 400V fém szalagfűrész

Akció -26 %kedvezmény
BS128HDR 400V fém szalagfűrész gallery main image
Szürke öntöttvasból készült robusztus gép golyóscsapágyazássalForgó fűrészegységAutomatiku ...
Raktáron
334 220 Ft
247 320 Ft
ÁFA nélkül 194 740 Ft
db

Scheppach HM 216 gérvágófűrész bevonattal és lézeres 2. pengével

-10 %kedvezmény
Scheppach HM 216 gérvágófűrész bevonattal és lézeres 2. pengével gallery main image
A Scheppach jól felszerelt HM 216 gérvágófűrésze kiváló segítője otthon, a műhelyben, a há ...
Raktáron
69 960 Ft
62 960 Ft
ÁFA nélkül 49 575 Ft
db

Fém szalagfűrész MBS 125 V

-3 %kedvezmény
Fém szalagfűrész MBS 125 V gallery main image
Hordozható szalagfűrész, amelyet minden általánosan használt fémanyag (→ színesfémek, ötvö ...
Raktáron
178 000 Ft
172 660 Ft
ÁFA nélkül 135 953 Ft
db

Kézi körfűrész 190 mm, 1200W HS7601 Makita

-16 %kedvezmény
Kézi körfűrész 190 mm, 1200W HS7601 Makita gallery main image
Kompakt és könnyű gép Erőteljes 1200 W-os motor Alumínium fűrészlemez A vágás mélység ...
Raktáron
68 080 Ft
57 185 Ft
ÁFA nélkül 45 028 Ft
db

TS315SE400 400V asztali fűrész

-8 %kedvezmény
TS315SE400 400V asztali fűrész gallery main image
TS315SE400 400V asztali fűrész
Raktáron
277 685 Ft
255 470 Ft
ÁFA nélkül 201 157 Ft
db

Körfűrész/körfűrész 400 V Scheppach HS 720

-10 %kedvezmény
Körfűrész/körfűrész 400 V Scheppach HS 720 gallery main image
AScheppach HS 720 bölcsős fűrész a következő szakmai, de sokkal biztonságosabb megoldás a ...
Nincs raktáron
402 325 Ft
362 090 Ft
ÁFA nélkül 285 110 Ft
db

Ringató fűrész 4kW, 400V (kör) + Fűrészlap

-5 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Ringató fűrész 4kW, 400V (kör) + Fűrészlap gallery main image
Ringató fűrész 4kW, 400V (kör) + Fűrészlap A Proteco elektromos himbafűrész a népszerű kö ...
Raktáron
367 195 Ft
348 835 Ft
ÁFA nélkül 274 673 Ft
db

Asztali körfűrész HS 105

-10 %kedvezmény
Asztali körfűrész HS 105  gallery main image
A legmodernebb technológiával és anyagokkal rendelkező asztali körfűrészre van szüksége? A ...
Raktáron
139 930 Ft
125 935 Ft
ÁFA nélkül 99 161 Ft
db

Fém körfűrész MKS180 230V

-8 %kedvezmény
Fém körfűrész MKS180 230V gallery main image
MKS 180 körfűrész nagy vágási pontossággal a keményfém lapnak köszönhetően. Gyorsan állíth ...
7 nap
96 450 Ft
88 730 Ft
ÁFA nélkül 69 866 Ft
db

Fém szalagfűrész PPK-115UH

Ingyenes ajándék
 Fém szalagfűrész PPK-115UH gallery main image
Fém szalagfűrészek az alumíniumtól és ötvözeteitől kezdve a színesfémeken át a nagy szilár ...
Raktáron
365 435 Ft
ÁFA nélkül 287 744 Ft
db

Szalagfűrész 400V Scheppach Basa 3

-10 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Szalagfűrész 400V Scheppach Basa 3 gallery main image
A Scheppach BASA 3 szalagfűrész egy professzionális gép, amely a díjnyertes BASA termékcsa ...
Nincs raktáron
341 100 Ft
306 990 Ft
ÁFA nélkül 241 724 Ft
db

Bölcsős fűrész/körfűrész HS 410 230 V

-10 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Bölcsős fűrész/körfűrész HS 410 230 V gallery main image
AScheppach HS 410 bölcsős fűrész a népszerű körfűrész modern és biztonságos változata. Nag ...
Nincs raktáron
166 170 Ft
149 550 Ft
ÁFA nélkül 117 756 Ft
db

Kézi körfűrész TC-CS 1400/1 Einhell Home

-6 %kedvezmény
Kézi körfűrész TC-CS 1400/1 Einhell Home  gallery main image
Nagy teljesítményű körfűrész egyenes vágásokhoz fában. Keményfémpengévelrendelkezika szemc ...
Raktáron
31 995 Ft
30 075 Ft
ÁFA nélkül 23 681 Ft
db

DECO-FLEX FlexiDrive rendszerű pelyvafűrész

Akció -10 %kedvezmény
DECO-FLEX FlexiDrive rendszerű pelyvafűrész gallery main image
AScheppach Deco-flex pengésfűrész két gépet egyesít egy gépben. A pelyvafűrész precíz vágá ...
Raktáron
87 450 Ft
78 705 Ft
ÁFA nélkül 61 972 Ft
db

Fahámozó fűrész DKS21PRO

-8 %kedvezmény
Fahámozó fűrész DKS21PRO gallery main image
ADKS21PRO Holzmann hámfűrész stabil fűrészkarral rendelkezik, amely precíz munkavégzést te ...
Raktáron
78 840 Ft
72 530 Ft
ÁFA nélkül 57 110 Ft
db

TS200 asztali körfűrész 230V

-8 %kedvezmény
TS200 asztali körfűrész 230V gallery main image
TS200 asztali körfűrész 230V
7 nap
461 975 Ft
425 015 Ft
ÁFA nélkül 334 657 Ft
db

PILANA szalagfűrész fém PMS 130/130 MO

-2 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
PILANA szalagfűrész fém PMS 130/130 MO gallery main image
Kézi szalagfűrész, amely elsősorban profilacél, de kisebb tömör profilok vágására is alkal ...
1-3 nap
283 215 Ft
277 550 Ft
ÁFA nélkül 218 543 Ft
db

Merülő körfűrész TAS 165PRO 230V

-8 %kedvezmény
Merülő körfűrész TAS 165PRO 230V gallery main image
Kiváló minőségű gép finom pályaállítással, mélységállítással ésporelszívással Anyagok ...
7 nap
109 660 Ft
100 885 Ft
ÁFA nélkül 79 437 Ft
db

Kirakófűrész KAP305JL 230V

Akció -8 %kedvezmény
Kirakófűrész KAP305JL 230V gallery main image
Rendkívül csendes és mechanikailag barátságos fűrész a szíjhajtásnak köszönhetően Fűrés ...
Raktáron
197 750 Ft
181 930 Ft
ÁFA nélkül 143 252 Ft
db

Fém szalagfűrész BS128HDR 230V

-8 %kedvezmény
Fém szalagfűrész BS128HDR 230V gallery main image
Szürke öntöttvasból készült robusztus gép golyóscsapágyazássalForgó fűrészegységAutomatiku ...
Raktáron
307 830 Ft
283 200 Ft
ÁFA nélkül 222 992 Ft
db


Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat