Töltő GYS BATIUM 7/12, 6V/12V

A GYS BATIUM automata, univerzális, mikroprocesszoros vezérlésű automata akkumulátor töltők modern termékcsaládja ólomsavas, folyékony vagy zselés elektrolit akkumulátorokhoz (PbSb, PbCa, SLA, Optima, maXXima) készült. A WUoU állandó feszültségű töltési karakterisztikával rendelkező elektronikus szabályozásnak köszönhetően ez az autóakkumulátor-töltő lehetővé teszi az autóakkumulátorok teljes 100%-os töltését 130Ah névleges akkumulátorértékig. A beépített elektronikai védelemnek köszönhetően nem szükséges az autóakkumulátort a töltés alatt leválasztani.


Az új funkciók közé tartozik a teljesen szigetelt fogó, amely megakadályozza a rövidzárlatot, amikor a fogók feszültség alatt összeérnek. Természetesen van fordított polaritásvédelem is. Mikroprocesszorral vezérelt töltő autóakkumulátorokhoz 130 Ah-ig. BSb, PbCa, SLA, Optima, maXXima típusú akkumulátorokhoz.

Töltési áramlás:

A GYS BATIUM 7-15 töltő a WUoO töltési görbe szerint működik. Amikor a feszültség eléri a 14,8V-ot, 2 órára stabilizációs üzemmódba kapcsol, ez idő alatt a 14,8V-os feszültséget továbbra is fenntartja, az áram fokozatosan csökken. Amikor teljesen feltöltődik, karbantartási üzemmódba kapcsol, és automatikusan töltött állapotban tartja az autó akkumulátorát. A feszültséget 13,8V-on tartja, az áramot pedig nagyon alacsony szinten tartja.

Műszaki adatok:

Tápfeszültség: 50/60hz 230V
Autóakkumulátor kapacitása töltéshez (Ah): 15-130Ah
Töltési áram (A) - maximális: 11A
Töltési áram (A) - átlagos (EN60335 szerint): 3A, 7A
Autóakkumulátor feszültsége: 6/12 V
Szabályozási fokozatok száma: 2
Töltő töltőteljesítménye: 105 W
Töltő súlya: 4,8 kg
Méretek (cm): 21x34x13 cm
Biztosító: 15A
SOS regeneratív töltőprogram: nincs
Töltési mód: IWUoU