WU481 WORX gérvágófűrész lézerrel

Csepp- és gérdfűrész, puha/kemény faanyagban történő precíz vágások készítésére tervezve, otthoni műhelyek, nyaralók, házak, épületek stb. körülményei között.

Előnyök

Pengével szállítva

Lézersugaras vágási útvonal

Motor fékkel

Cserélhető szénszálak

Orsó reteszelés

Kimeneti nyílás a fűrészpor elszívásához

Kapcsoló reteszelés

Állítható támaszok

Anyagszorító

Laserguide

Az alapvető geometria szerint: "Két pont között a legrövidebb kapcsolat egy egyenes vonal". Most következik a kihívást jelentő gyakorlat, amikor megpróbálunk egyenes vágást készíteni. Itt jön a képbe a szabadalmaztatott LaserGuide™ rendszerünk. Csak tartsa a lézersugarat a ceruzával megjelölt jelre, és készítse el a vágást. Tökéletesen egyenes minden alkalommal.

Ergosum

Az emberi test semleges testtartását tiszteletben tartó szögek és geometriák. Az emberi kéz pontos anatómiájának és funkcionalitásának megfelelő formák. Olyan markolatok, amelyek mérete és alakja kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a test számára a hatékony erőátvitelt.

Olasz formatervezés

Ha hozzánk hasonlóan gondolkodik, akkor egyetért azzal, hogy a mai kéziszerszámok többnyire túlságosan unalmasak. A jó hír az, hogy ennek nem kell így lennie. A Worx szerszámok nemcsak jól működnek, hanem nagyon jól is néznek ki. Miért elégedne meg csak az egyik vagy a másik lehetőséggel? Ezért van egy kiváló olaszországi ipari formatervező csapatunk, akik minden szerszámunknak arcot adnak. Mert van design, és van olasz design!

Műszaki adatok:

Teljesítmény1800 W / 230 V
FORDULATSZÁM5000 /perc.
Kerék (SK)Ø 254 x 30 mm
A kar dőlésszöge0 - 45 °
Az asztal forgási szöge /- 45 °
Folyamatos löketvezérlésNincs