Benzines fűnyíró VeGA 51 HWXV 6 in1 változtatható haladással. Kategóriájában minőségi kidolgozásának, felszereltségének és kialakításának köszönhetően kiemelkedik fűnyírói közül. Az alap egy erős, négyütemű, 5 LE-s (LE) OHV VeGA motor. Az 51 cm széles kinyúlással, a tartós acélvázzal és a nagy vágási kapacitással együtt ideális választássá teszik ezt a fűnyírót közepes és nagy füves területekhez . A 6 az 1-ben funkció azt jelenti, hogy a fűnyíró összegyűjti a levágott füvet a kosárba, mulcsozhatja vagy kidobhatja a füvet az oldalsó és a hátsó terelőlappal egyaránt . Az oldalsó és hátsó kilökődésnek köszönhetően kiválóan alkalmas benőtt fű nyírására, ahol más típusú motoros fűnyírók nem nélkülözhetik ezeket a funkciókat.

A nagyméretű hátsó és első kerekek kétoldalas golyóscsapágyakba vannak beépítve, és a központi vágási magasság állítás is magától értetődő a VeGA márkánál, ahogy az ergonomikus puha markolat is. A nagy, 70 literes gyűjtőtartály töltésjelzővel rendelkezik. A VeGA fűnyírókra 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik .

Technikai paraméterek:

Saját utazás: IGEN
Motor típusa: 5,5 LE, 4 ütemű OHV VeGA, 170cc
Indítás: kézi, vontatási indító
Max. motorteljesítmény *: 3600 ford./perc, 5 LE
Motorteljesítmény **: 3060 ford./perc, 4 LE
Tartály űrtartalma: 1,5 l
Magasságállítás: 25-80 mm, központi
Vágási szélesség: 510 mm
Kosár térfogata: 70 l
Alváz: Minőségi acél Fém sebességváltó: IGEN
Golyóscsapágyak: IGEN
Mulcsozás: IGEN
Oldalsó kilökődés: IGEN
Hátsó kidobás: IGEN
Menetsebesség: motortól függően változó 3,0 - 4,0 km/h
Kerékméret: első/hátsó 180/255 mm
Súly: 35 kg

 

A fűnyíró is nagyon jól tárolható, a penge könnyen cserélhető és a kasza munka után is tisztítható. A késcsere és a szervizelés is nagyon egyszerű. A fűnyíró forgatható és felállítható, így nagyon könnyen megközelíthető a kaszafedélzet alsó része, a tengelyrögzítés és a sebességváltó.