Az Airstar termékcsalád - becsületes kompresszorok kézművesek számára megbízható ékszíjhajtással és kéthengeres, nagy teljesítményű szürkeöntvény egységgel. A kéthengeres, nagy teljesítményű szürkeöntvény egység hosszú élettartamot garantál. A nagyméretű ventilátorkerék és a légcsatorna biztosítja a kompresszor optimális hűtését. A kiváló minőségű, nagy nyomatékú villanymotort motoros megszakító védi a túlmelegedés és túlterhelés ellen.

A hűtőbordákkal ellátott kiegészítő hűtő biztosítja a nyomástartó edény alacsony bemeneti hőmérsékletét, és így csökkenti a kondenzátumképződést. Stabil fém szíjhajtású fém védő ketrec. Fázisátalakító a forgásirány egyszerű kézi változtatásához. Nyomástartó edény biztonsági szeleppel, nyomásmérővel és kondenzátum leeresztő szeleppel , 10 év garanciával a rozsdásodás ellen. Minden biztonsági funkcióval ellátott gép. Azonnali csatlakozásra kész. A szűrővel ellátott nyomásszabályozóval az üzemi nyomás fokozatmentesen állítható, miközben egyidejűleg eltávolítható a szennyeződés, az olaj és a kondenzátum.

Kiváló minőségű gyorscsatlakozókkal és CONDOR márkájú nyomáskapcsolóval. Arugalmas, hőállópáncélozott vezeték rezgésálló és így hosszú élettartamú. Ergonomikus fogantyú gumi markolattal és a nyomástartó edényen lévő hordozófogantyúval a könnyű szállítás érdekében. A stabil, kormányozható, rögzítőfékes alváz a nagyméretű, defektgátló PU-hab kerekekkel együtt kényelmes szállítást tesz lehetővé anélkül, hogy a kompresszort fel kellene emelni .


Szállítási terjedelem:
Nyomásszabályozó szűrővel
Kiváló minőségű egykezes gyorscsatlakozó
CONDOR automatikus nyomáskapcsoló
Rugalmas páncélozott vezeték
Ergonomikus fogantyú gumikarral
Szállítófogantyú a nyomástartó edényen
Nagyméretű PU habkerekek
Kormányozható alváz rögzítőfékkel.


Műszaki adatok:
Kompressziós rendszer: HOS
Maximális áramlási sebesség: 510 l/min
Töltési kapacitás: kb. 400 l/min
Maximális nyomás: 10 bar
Nyomástartó edény térfogata: 100 l
Görgők/fokozatok: 2/1
Sebesség: 1310 rpm
Teljesítmény: 3000 W
Elektromos csatlakozás: 400 V
Méretek (b × h × t): 1070 × 870 × 480 mm
Súly: 75 kg
Hangnyomásszint LPA (4 m): 94 dB(A)