Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Márka
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Impulzus mig-mag hegesztőgépek ALFA IN

ACO2-hegesztők félautomata hegesztőgépek, amelyek az oxidáció megakadályozása érdekében inert gázt juttatnak a hegesztési területre . A félautomata hegesztőgépek hegesztőhuzal adagolóval vannak felszerelve, amely változó sebességgel adagolja a huzalt az olvadt hegesztési varratba. Ezek a hegesztők a hegesztendő anyagtól függően többféle gázt használnak. A leggyakrabban használt a CO2 (szén-dioxid). Rengeteg CO2 hegesztőgép létezik, és mindegyik más-más célra készült. Afélautomata hegesztőgépek ideálisak a hegesztéshez. A CO2-hegesztők előnyei közé tartozik a széleskörű felhasználási terület és a kiváló hegesztési tulajdonságok. Ezenkívül nagyon könnyen kezelhetők, így még a kezdő, kevesebb tapasztalattal rendelkező hegesztők számára is megfelelő eszköz.

Azimpulzushegesztők többek között rendelkeznek egy PULSE nevű fő funkcióval, amely képes a hegesztőáramot pulzáló árammá változtatni. A hegesztés a "szóróíves" üzemmód módosított formájában történik. A hegesztési áram a minimális értéktől a maximális értékig pulzál, az impulzusfrekvencia pedig 30-300 Hz között állítható. A PULSE funkció lehetővé teszi a vékony anyagok jobb hegesztését.


A hegesztés a PULSE funkcióval a következőképpen történik:

- Az ív a minimális hegesztési áram fázisában gyullad be, és a hegesztési varrat felmelegszik.

- A maximális hegesztőáram pillanatában a hegesztőhuzal cseppje (MIG-MAG) megolvad és lerakódik a hegesztett alkatrészen.

A hegesztőgép kiválasztásakor a következő paraméterek fontosak:

- maximális hegesztési áram

- terhelhetőség

- munkaidő és hűtési idő, valamint

- a hegesztendő anyag

Azimpulzushegesztők MIG-MAG módszerrel hegesztenek, de néhányan MMA és TIG módszerrel is hegesztenek. Egyes impulzushegesztőkben van egy teljes opció az alumínium hegesztésére, néhányban ez az üzemmód bármikor hozzáadható.

AMIG-MAG, más néven védőgázas hegesztési módszer egy olyan ívhegesztési módszer, amely olvadóelektródát használ védőgázban. Főleg alumínium- és acélszerkezetek hegesztésére használják, de rozsdamentes acél és réz hegesztésére is. A MIG-MAG hegesztők előnye a hegesztés bármilyen hegesztési helyzetben és a nagy hegesztési sebesség. Ezeknek a hegesztőgépeknek a hátránya az igényesebb üzemeltetés és karbantartás, valamint a magasabb ár.

AzMMA egy kézi ívhegesztési módszer bevont elektródával. Ez a módszer az alapanyag és a bevont elektróda közötti ívégetés elvén működik. Elsősorban acélszerkezetek, nyomástartó edények hegesztésére vagy a hajóépítő iparban, valamint ötvözetlen, alacsony és magas ötvözetű anyagok hegesztésére használják körülbelül 2 és 50 mm közötti alkalmazási vastagságban. Ez a módszer nem alkalmazható reaktív elemeknél, amelyek közé tartozik a titán, a cirkónium, a tantál és a kolumbium. Az MMA inverterek előnye a könnyű súly és a könnyű kezelhetőség, valamint a különböző hegesztési pozíciókban történő hegesztés képessége. A módszer hátránya, hogy a bevont elektróda hossza korlátozott, ezért a hegesztési folyamatot gyakran meg kell szakítani az elektróda cseréje miatt, és a hegesztési varrat védelme érdekében a salakot el kell távolítani az anyagból.

ATIG egy nem olvadó volfrámelektródával végzett hegesztési módszer. Ez a módszer azon az elven működik, hogy a volfrámelektróda és a hegesztendő anyag között elektromos ív ég. Az olvadási ívet védett védőgázforrás védi, amely megakadályozza, hogy a légköri szennyeződések a hegesztőfürdőbe kerüljenek. A TIG-hegesztés abban különbözik a többi ívhegesztési eljárástól, hogy az elektróda nem fogy el, mint az MMA vagy MIG/MAG eljárásoknál. A TIG-hegesztés a fémek összekapcsolásának kiváló minőségű módszere. Használják a hajóépítésben, az energiatermelésben, a petrolkémiai, a vegyiparban, az élelmiszeriparban stb. A módszer előnyei közé tartozik a koncentrált sugár biztosítása, a kiegészítő huzallal vagy anélkül történő hegesztés lehetősége, a nehezebben hozzáférhető helyeken történő hegesztés, és a legfontosabb, hogy a hegesztés után nem szükséges a hegesztési varratot módosítani, mint az MMA-módszer esetében.

TIG AC - AC a hegesztő tápegység váltakozó kimeneti feszültsége. Olyan fémek, például alumínium, bronz, sárgaréz, ötvözetek hegesztésének egy olyan fajtája, amelyek hegesztés közben védő szigetelő oxidot képeznek az olvadékon.

TIG DC - DC a hegesztő tápegység egyenáramú kimeneti feszültsége. Ez egy olyan hegesztési típus, amely alkalmas mindenféle alacsony és magas széntartalmú acél, valamint réz-, nikkel- és titán tartalmú acél és ezek ötvözeteinek tiszta hegesztésére.

Kínálatunkban professzionális hegesztőgépeket és olcsóbb otthoni használatra szánt hegesztőgépeket is talál, típusok, márkák és funkciók széles választékával, amelyek közül mindenki biztosan talál kedvére valót. A nálunk vásárolt hegesztőgépekhez tartozékokat is kínálunk. Itt talál elektródákat, hegesztőpisztolyokat, hegesztőkábeleket, valamint védőfelszereléseket, motorháztetőket és egyebeket. Csak választanod kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
1.

aXe 250 PULSE SMART GAS

Hegesztési szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban. Az Alfa In aXe 250 PULSE SMART GAS egy ...

876 560 Ft
1-3 nap
1-3 nap
876 560 Ft
2.

aXe 320 PULSE SMART H2O

Vízhűtéses szinergikus hegesztő inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban Az Alfa In aXe 320 PULSE SMART ...

1 196 070 Ft
1-3 nap
1-3 nap
1 196 070 Ft
3.

aXe 250 PULSE MOBIL GAS

Hegesztési szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban. Az Alfa In aXe 250 PULSE MOBIL GAS egy ...

877 425 Ft
1-3 nap
1-3 nap
877 425 Ft
4.

aXe 320 PULSE MOBIL GAS

Hegesztési szinergia inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban Az Alfa In aXe 320 PULSE MOBIL GAS egy na ...

929 040 Ft
1-3 nap
1-3 nap
929 040 Ft
5.

ax 250 PULSE MOBILE GAS + Impulzus mobil inverter készlet ingyenes AL-val

Hegesztési szinergia-inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmód és teljes alumíniumhegesztési képesség. AzAl ...

1 043 260 Ft
1-3 nap
1-3 nap
1 043 260 Ft
6.

ax 320 PULSE MOBILE GAS AL + készlet impulzusos mobil inverterekhez AL-val ingyen

Hegesztési szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmód és teljes értékű alumínium hegesztési képe ...

1 111 175 Ft
1-3 nap
1-3 nap
1 111 175 Ft
További Elrejtés
Termékek szűrése:
Használt szűrők: Márka: ALFA IN
Az áru beolvasása...

aXe 250 PULSE SMART GAS

Akció Ajándék
aXe 250 PULSE SMART GAS gallery main image
Hegesztési szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban. Az Alfa ...
1-3 nap
876 560 Ft
ÁFA nélkül 690 205 Ft
db

aXe 320 PULSE SMART H2O

Akció
Ingyenes ajándék
aXe 320 PULSE SMART H2O gallery main image
Vízhűtéses szinergikus hegesztő inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban ...
1-3 nap
1 196 070 Ft
ÁFA nélkül 941 787 Ft
db

aXe 250 PULSE MOBIL GAS

Akció Ajándék
aXe 250 PULSE MOBIL GAS gallery main image
Hegesztési szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban. Az Alfa ...
1-3 nap
877 425 Ft
ÁFA nélkül 690 886 Ft
db

aXe 320 PULSE MOBIL GAS

Akció Ajándék
aXe 320 PULSE MOBIL GAS gallery main image
Hegesztési szinergia inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmódban Az Alfa In ...
1-3 nap
929 040 Ft
ÁFA nélkül 731 528 Ft
db

ax 250 PULSE MOBILE GAS + Impulzus mobil inverter készlet ingyenes AL-val

Ajándék
ax 250 PULSE MOBILE GAS + Impulzus mobil inverter készlet ingyenes AL-val gallery main image
Hegesztési szinergia-inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmód és teljes alum ...
1-3 nap
1 043 260 Ft
ÁFA nélkül 821 465 Ft
db

ax 320 PULSE MOBILE GAS AL + készlet impulzusos mobil inverterekhez AL-val ingyen

Ajándék
ax 320 PULSE MOBILE GAS AL + készlet impulzusos mobil inverterekhez AL-val ingyen gallery main image
Hegesztési szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmód és teljes ér ...
1-3 nap
1 111 175 Ft
ÁFA nélkül 874 941 Ft
db
Megjelenítve 6 a 6 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat