FSG-510 Ferm szórópisztoly alsó tartállyal

Az alsó tartállyal rendelkező FSG-510 FSG-510 szórópisztoly univerzális használatra készült, és alkalmas barkácsoláshoz és kevésbé igényes kézműves munkákhoz. Ez a pisztoly lehetővé teszi a festék vagy más bevonatok pontos és irányított felvitelét.

A szórópisztoly teste alumíniumötvözetből készült, amely biztosítja a szilárdságot és a tartósságot. A fúvóka sárgarézből, a tű pedig rozsdamentes acélból készült, ami hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a precíz szóráshoz.

A FERM szórópisztoly alapkivitelben 1,5 mm átmérőjű fúvókával van ellátva, amely a leggyakoribb alkalmazásokhoz alkalmas. A sugár formázható, így a permet szélességét és alakját igényei szerint állíthatja be.

A pisztoly alsó tartállyal van felszerelve, amelynek térfogata 0,75 liter . Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű festékkel vagy más festékanyaggal dolgozzon gyakori utántöltés nélkül.

A szórópisztoly üzemi nyomása 4,5 és 6 bar között állítható . A gyorscsatlakozó megkönnyíti a pisztoly és a levegőforrás csatlakoztatását.

  • Tartálytérfogat: 0,75 l
  • Üzemi nyomás: 4,5 - 6 bar
  • Gyors csatlakozó