Az5 részből álló polcrendszer ideális megoldást nyújt gyakorlatilag minden háztartási, műhely-, garázs- és kertiszerszám kényelmes tárolására vagy tárolására, többek között : Seprű, gereblye, lapát, villa, hógereblye, akkus fúrógép, vízmérték, keverő, balta, labda, kerékpár, szánkó, sövényvágó, metszőolló, láncfűrész, tömlők, kábelek, kerti szivattyúk, festék, különféle kacatok, DVD-k, játékok, medencetartozékok, sporteszközök, teniszütők, gördeszkák, görkorcsolyák, porszívók, magasnyomású mosók, kalapácsok, fűrészek, létrák, védősisakok, hegesztőkalapok, ásók, csákányok, karos olló - gyakorlatilag minden, ami kerti szerszámok, szerszámok, elektromos és akkumulátoros szerszámok és egyéb háztartási cikkek.

A nyolc robusztus rendszerű akasztó és négy akasztókosár közül választhat, lehetővé teszi a tárolást, elrakást, felakasztást, akasztást. Röviden: egy hely, ahová elteheted mindazt, amit mindig is el akartál tenni, és ahol a helyükre kerülnek. Ha a polcrendszer sínjét kő-, tégla- vagy betonfalhoz rögzíti, akkor az akasztókat és kosarakat akár 25 kg-ig is gond nélkül megrakhatja. Ez a kiváló minőség az abszolút professzionális és ipari felhasználásról tanúskodik.

ASMART REGAL állványrendszer különböző szerszámokhoz valókampói 8 mm vastag acélból készülnek, ráadásul bevonattal, az összes zsanér és kosár függesztőszegmense pedig tartós, öntött alumíniumból készül. Az akasztósínek polírozott alumíniumból készülnek, és kő-, tégla- vagy betonfalhoz alkalmas rögzítőanyaggal vannak ellátva. A 80 és 118 cm hosszú sínek kombinációja lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen kívánt méretet elérjen. Az akasztósíneket a beépítési hely pontos méreteire vágva is meg lehet rövidíteni, de ez is sokkal egyszerűbb.

Ha például a függönysíneket egy 2,5 méter széles mélyedésbe kell elhelyeznie, használjon 2 darab 118 cm hosszú sínt, és rögzítse őket úgy, hogy 14 cm távolságot hagyjon közöttük. Persze, ezt a távolságot MŰKÖDJÜK! Ez nagyon egyszerű. Fogsz egy 2 zsanérral ellátott akasztókosarat, és a kihagyott rés fölé akasztod. Kisebb rések (kb. 1-1,5 cm) akár csak a rendszercsuklóval is áthidalhatók. Egy 2,5 m széles fülke esetében 3 db 80 cm széles függősínt is használhat, és minden egyes sín között 3 cm távolságot hagyhat. A függönysínek levágása ezért lehetséges, de a legtöbb esetben teljesen felesleges. A függőcsíkok kombinációja sok munkát és mérést takarít meg, ami az újramérés során esetlegesen előforduló hibákat is kiküszöböli.

Csomag borítója:

80cm akasztós állványrendszer rúd
Fogas seprűkhöz és seprűkhöz, műanyag bevonatú akasztós állványrendszerhez - 2 db

Műanyaggal bevont kampó elektromos szerszámok számára, az akasztós állványrendszer számára

Univerzális kampó a fogasrendszerhez

Kötőelemek