Airstar 503/50 dugattyús kompresszor. Az Airstar dugattyús kompresszorok kínálata minőségi kompresszorokat kínál a bevált ékszíjhajtással és egy kéthengeres, nagy teljesítményű AL ötvözetből készült egységgel az igényes felhasználók számára.
Két hengeres, nagy teljesítményű alumínium egységek acél hengerházzal. A nagyméretű ventilátorkerék és a légcsatorna biztosítja az optimális hűtést. A nyomástartó edény porszórt bevonatú, és 10 év rozsdamentes garanciával rendelkezik. Ez a kompresszor rendkívül alacsony fordulatszámmal rendelkezik, ami kisebb kopást és ezáltal hosszabb élettartamot biztosít.

Akiváló minőségű, nagy nyomatékúvillanymotortmotoros megszakító védi a túlmelegedés és a túlterhelés ellen. A nagyméretű hűtőbordákkal ellátott radiátor alacsony bemeneti hőmérsékletet biztosít a nyomástartó edénybe, csökkentve a kondenzátumképződést. A stabil, kormányozható, rögzítőfékes alváz a nagy kerekekkel és a légtöltésű gumiabroncsokkal együtt kényelmes szállítást tesz lehetővé (a kompresszort nem kell menet közben felemelni).

Szállítási terjedelem:
Nyomásszabályozó szűrővel
Kiváló minőségű egykezes gyorscsatlakozó
Automatikus CONDOR nyomáskapcsoló
Rugalmas páncélozott vezeték
Ergonomikus fogantyú gumikarral
Szállítófogantyú a nyomástartó edényen
Nagy kerekek PU-habbal
Kormányozható alváz rögzítőfékkel.


Műszaki adatok:
Kompressziós rendszer: HOS
Maximális áramlási sebesség: 510 l/min
Töltési kapacitás kb. 400 l/min.
Maximális nyomás: 10 bar
Nyomástartály kapacitása: 50 l
Hengerek/fokozatok: 2/1
Fordulatszám: 1310 rpm
Teljesítmény: 3000 W
Elektromos csatlakozás: 400 V
Méretek (Sz × H × D): 870 × 720 × 400 mm
Súly: 65 kg
Hangnyomásszint LPA (4 m): 94 dB(A)