Airprofi 703/100 dugattyús kompresszor. Az Airprofi termékcsaládot professzionális és különösen igényes felhasználók számára tervezték. Az Airprofi egy rendkívül robusztus kialakítású kompresszormárka, amelyet mindennapi, igényes, professzionális használatra terveztek. A kiváló minőségű tervezés és felszereltség garantálja az Airprofi sorozatú kompresszorok hosszú élettartamát.

A nyomástartó edény kétoldali korrózióvédelme tűzihorganyzással. A kiváló minőségű szívószűrő szűrőbetéttel biztosítja a tiszta szívólevegőt nagy áramlási sebesség mellett. A kétfokozatú és kéthengeres nagy teljesítményű szürkeöntvény egység alacsony fordulatszámmal együtt maximálisan csendes működést és hosszú élettartamot biztosít. A nagyméretű hűtőbordákkal ellátott radiátor biztosítja az alacsony léghőmérsékletet a nyomástartó edény bemeneténél.

A rugalmas páncélozott tömlővezetékek rezgésálló hővédelemmel garantálják a hosszú élettartamot. Az indítást egy indító kondenzátor és egy indító túlnyomásszelep könnyíti meg. Az AIRCRAFT® az első gyártó, amely az Airprofi sorozat kompresszorait alapfelszereltségként belső és külső tűzihorganyzással ellátott nyomástartó edényekkel látja el. Ez hosszú távú korrózióvédelmet garantál. Az Airprofi sorozatra 15 év garanciát adunk a rozsdásodás ellen. A nagyméretű ventilátorkerék és a légcsatorna biztosítja a kompresszor optimális hűtését.

A stabil, kormányozható, rögzítőfékes alváz a nagy kerekekkel és a légtöltésű gumiabroncsokkal együtt kényelmes szállítást tesz lehetővé (a kompresszornak nem kell felemelkednie menet közben) A kiváló minőségű, nagy nyomatékú elektromos motort motoros megszakító védi a túlmelegedés és a túlterhelés ellen. Ergonomikusan kialakított, meghosszabbított fogantyú a kényelmes és biztonságos szállításhoz.

A gumi fogantyú megakadályozza a csúszást. A kompresszoron csak szilárd csavaros csatlakozókat használnak (nincsenek tömlőcsatlakozók). A szűrő nyomásszabályozója (tartozék) lehetővé teszi az üzemi nyomás fokozatmentes beállítását, miközben egyidejűleg eltávolítja a szennyeződéseket, az olajat és a kondenzátumot. Két átlátszó műszer mutatja az üzemi nyomást és a nyomástartályon belüli nyomást. Három nyomólevegő-kimenet a szűrt nyomólevegő, a szűrt és olajozott nyomólevegő és egy közvetlen nyomólevegő-kimenet a nyomástartó edényből. Alapfelszereltség a DIN EN 983 szabvány szerint felszerelt, egykezes biztonsági csatlakozókkal ellátott valamennyi kimeneti nyíláson.A két különálló zárórendszerrel ellátott szellőzőtechnológiának köszönhetően nagyobb biztonságot nyújt.


Műszaki paraméterek:
Kompressziós rendszer HOS

Maximális áramlási sebesség 650 l/min

Töltési kapacitás kb. 520 l/min.

Maximális nyomás 10 bar

Nyomástartó tartály kapacitása 100 l

Hengerek/fokozat 2/2

Sebesség 950 fordulat/perc

Felvett teljesítmény 4000 W

Elektromos csatlakozás 400 V

Méretek (szélesség × magasság × mélység) 1080 × 970 × 500 mm

Tömeg 99 kg

Hangnyomásszint LPA (4 m) 93 dB(A)

A kompresszorok nagy teljesítményű és kiváló minőségű berendezések, amelyek gyártása az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint történik. Minden kompresszort tesztpadon tesztelnek a kiszállítás előtt. A kompresszor kiválasztását elsősorban a szükséges elszívandó levegőmennyiség és a csatlakoztatott készülék üzemi nyomása befolyásolja.