Airprofi 403/50 dugattyús kompresszor. Az Airprofi termékcsaládot professzionális és különösen igényes felhasználók számára tervezték. Az Airprofi egy rendkívül robusztus kialakítású kompresszor márka, amelyet a mindennapi igényes professzionális használatra terveztek. A kiváló minőségű tervezés és felszereltség garantálja az Airprofi sorozatú kompresszorok hosszú élettartamát. A nyomástartó edény kétoldali korrózióvédelme tűzihorganyzással. A kiváló minőségű szívószűrő szűrőbetéttel biztosítja a tiszta szívólevegőt nagy áramlási sebesség mellett. A kéthengeres, nagy teljesítményű szürkeöntvény egység alacsony fordulatszámmal kombinálva maximálisan csendes működést és hosszú élettartamot garantál . A nagyméretű hűtőbordákkal ellátott radiátor biztosítja az alacsony léghőmérsékletet a nyomástartó edény bemeneténél.


A rugalmas, rezgésálló, páncélozott, hőálló tömlővezetékek hosszú élettartamot garantálnak. Az indító kondenzátor és az indító túlnyomásszelep megkönnyíti az indítást. Az AIRCRAFT® az első gyártó, amely az Airprofi sorozat kompresszorait alapfelszereltségként belső és külső tűzihorganyzással ellátott nyomástartó edényekkel látja el. Ez hosszú távú korrózióvédelmet garantál. Az Airprofi sorozatra 15 év garanciát adunk a rozsdásodás ellen. A nagyméretű ventilátorkerék és a légcsatorna biztosítja a kompresszor optimális hűtését.

A stabil, kormányozható, rögzítőfékes alváz a nagy kerekekkel és a légtöltésű gumiabroncsokkal együtt kényelmes szállítást tesz lehetővé (a kompresszort nem kell menet közben megemelni). A kiváló minőségű, nagy nyomatékú villanymotort motoros megszakító védi a túlmelegedés és túlterhelés ellen. Ergonomikusan kialakított, meghosszabbított fogantyú a kényelmes és biztonságos szállításhoz. A gumi fogantyú megakadályozza a csúszást.

A kompresszoron csak szilárd csavaros csatlakozókat használnak (nincsenek tömlőcsatlakozók). A szűrő nyomásszabályozója (tartozék) lehetővé teszi az üzemi nyomás fokozatmentes beállítását, miközben egyidejűleg eltávolítja a szennyeződéseket, az olajat és a kondenzátumot. Két jól látható nyomásmérő mutatja az üzemi nyomást és a nyomástartályon belüli nyomást.

Három nyomólevegő-kimenet a szűrt nyomólevegő, a szűrt és olajozott nyomólevegő, valamint egy közvetlen nyomólevegő-kimenet a nyomástartályból. Alapfelszereltség a DIN EN 983 szabvány szerint felszerelt, egykezes biztonsági csatlakozókkal ellátott valamennyi kimeneti nyíláson. A két külön zárórendszerrel ellátott szellőztetési technológiának köszönhetően nagyobb biztonság érhető el.

Műszaki paraméterek:
Kompressziós rendszer: HOS
Maximális áramlási sebesség: 390 l/min
Töltési kapacitás: kb. 285 l/min
Maximális nyomás: 10 bar
Nyomástartó tartály kapacitása: 50 l
Görgők/fokozatok: 2/1
Sebesség: 1360 rpm
Teljesítmény: 2200 W
Elektromos csatlakozás: 400 V
Méretek (Sz × H × D): 810 × 790 × 430 mm
Súly: 56 kg
Hangnyomásszint LPA (4 m): 96 dB(A)