CUTMASTER 25 / égő 6.1m

A Thermal Dynamics CutMaster 25 plazmaforrás alkalmas építőipari, karbantartási, javítási és gyártási munkákhoz - alumínium, rozsdamentes és szerkezeti acél vágásához.

Tartozékokkal együtt:

SL100 fáklya 6,1 m hosszú
földkábel 6,1 m
tápkábel
alkatrészkészlet az üzembe helyezéshez

Műszaki adatok:

Ajánlott vágás 25 mm
Maximális vágás 30 mm
Osztó vágás 38 mm
Kimeneti áram 80 A (fokozatmentesen állítható)
Terhelhetőség 40% 80 A mellett
Plazmagáz levegő 4,8 bar/190 l/min.
Méretek 381 x 305 x 610 (h x b x t)
Súly 19,5 kg

Az új TRUETM sorozatot a két paramétert egyként kezelő filozófia szerint tervezték, az ajánlott vágóteljesítmény egyben a gép VALÓDI vágási paramétere is, a lehető legjobb vágási minőség és a lehető legnagyobb vágási sebesség mellett.

A magasabb IGBT kapcsolási frekvencia, a kemény műanyag elülső és hátsó panelek és az alumínium hűtőbordákkal ellátott nagysebességű ventilátorok használata a TRUE sorozatú rendszerek súlyának és méretének jelentős csökkenését eredményezi.

Minden TRUE sorozatú rendszer előlapja mikroprocesszor-vezérelt LED-ekkel rendelkezik az öndiagnosztika érdekében. A légnyomás az előlapon is beállítható, a LED világít, ha a nyomás megfelelő. További figyelmeztető LED-ek jelzik, ha a bemeneti feszültség nem megfelelő, vagy ha az égő fogyó alkatrészei nem megfelelően vannak felszerelve.

Az új Cutmaster® TRUETM sorozat minden rendszere szabadalmaztatott alkatrészekkel ellátott, rugalmas 1TORCH® égővel rendelkezik. Az egyedülálló ATCTM központi gyorscsatlakozó rendszer leegyszerűsíti a fáklyavezeték meghosszabbítását legfeljebb 30 m-ig.

A TRUE sorozat esetében az érintkezési vágási képesség (fúvóka/vágott anyag) 60 A-ra bővült. Ez lehetővé teszi a vékony, akár 6 mm vastagságú anyagok érintkező vágását. Ez olyan előnyökkel jár, mint a kisebb vágási szélesség, kisebb hőhatású zóna, nagyobb vágási sebesség és a vágási ív jobb láthatósága.

A Cutmaster® TRUETM termékcsalád minden rendszerét szigorúan tesztelték a víz és a por behatolása ellen, és robusztus keresztirányú stabilizátorral rendelkeznek.