SET 5 PROFI - Négyoszlopos emelő 5000 kg 3D geometriával

Négyoszlopos 5000 kg-os emelőgép bejuttatással és 3D geometriával egy szettben, kedvező áron. Az árban benne van a négyoszlopos emelőhöz tartozó ingyenes hidraulikus emelő és a geometriához tartozó forgó felületek.

Alkatrészek:

Négyoszlopos emelő 5000 kg

A négyoszlopos elektrohidraulikus emelő mind a személygépkocsik és kisteherautók rutinszerű szervizeléséhez, mind pedig különösen a kerékállításhoz használható a beépített csúszó platformoknak és a forgó platformok számára kialakított mélyedéseknek köszönhetően.

A többi Golemtech emelőhöz hasonlóan a négyoszlopos igazító emelő is számos biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például mechanikus reteszek minden oszlopban és biztonsági szelepek a hidraulikus rendszerben.

Műszaki adatok:

emelési magasság: 1800 mm

teljes szélesség: 3148 mm

kereszteződések közötti szélesség 830 - 970 mm ( állítható)

teljes hossz: 5110 mm

szélesség a rámpák között: 900 mm

Hidraulikaolaj mennyisége: 12 l

Ollós emelő

Hidraulikus ollós emelő 3000 kg teherbírású, négyoszlopos emelővel való használatra. Kiváló segédeszköz pl. geometriai mérésekhez. Mozgatható rögzítés a négyoszlopos emelőnkhöz, az emelő teljes hosszában mozgatható.

3D geometria elektronikusan állítható kamerákkal

Célzott 3d geometria a középső oszlopon elhelyezett automatikus kamerákkal. Személygépkocsikhoz és kisteherautókhoz tervezve. Az első és hátsó kerékgeometria paraméterek széles körének pontos mérése (dőlés, lábujj, lábujj befelé, lábujj kifelé, kerékszög stb.) Az egész vizsgálati folyamat nagyon gyors, mindössze néhány percet vesz igénybe.

A rendszer két precíz, nagy felbontású kamerát használ. Ezek a kamerák elektronikusan állítható magasságúak, automatikus célkövetéssel. A mérések tehát a leeresztett és a felemelt emelőn is elvégezhetők, és a kamerák maguk szabályozzák a magasságot.

A mért értékek egy áttekinthető LCD-monitoron és digitálisan a készülék alján is megjelennek, így az értékek a kocsi alól vagy akár a szerelőaknából is láthatók.

A kerekekre helyezett fényvisszaverő céltáblák nem tartalmaznak elektronikát, azaz nincs szükségük áramforrásra, elemekre vagy a mérőállványhoz való csatlakozásra. Nincs szükség kalibrálásra. A fényvisszaverő céltáblák kiváló minőségű, edzett anyagból készülnek, amely nagyon tartós, így műhelykörnyezetben is használható.

A 3D Geometry egyértelmű vezérlőszoftvert használ Windows operációs rendszer alatt. A kezelés így nagyon egyszerű, minden egyértelműen grafikusan ábrázolt és a teljes mérési útmutatóba integrált. A nagyméretű 22"-os monitoron lévő kijelzőn az adatok még távolról is könnyen leolvashatók és megjeleníthetők. A kényelmes kezeléshez egy vezeték nélküli távirányító is tartozik.

Minden gép esetében választhatja a szállítási szolgáltatással történő kiszállítást, a technikusaink általi kiszállítást és telepítést vagy a személyes átvételt prágai raktárainkban.

A berendezések súlya miatt a szállítási ár a megrendelőtől mért távolságtól függ. A végleges szállítási árat a megrendelés kézhezvételét és visszaigazolását követően közöljük.