Fronius TransPocket 180

A gépet csak a rozsnyói boltban lehet megvásárolni!

Hogy a jót még jobbá tegyük. Ez volt a célja a TransPocket 150 gépek új generációjának kifejlesztésének. A teljesen digitalizált, intelligens rezonancia-koncepció gyorsabb vezérlést tesz lehetővé. Az eredmény jobb gyújtás, kevesebb fröccsenés és rendkívül stabil ív. Emellett a műszer optimalizált burkolata minden eddiginél robusztusabb és tartósabb.

Az új TransPocket termékcsalád a legmagasabb energiahatékonyságot garantálja. Az előző modellhez képest a TransPocket 150 hegesztő tápegység energiafogyasztása akár 20 százalékkal alacsonyabb, nagyobb kimeneti teljesítmény mellett. Ezt támogatja a PFC (Power Factor Correction), amely lehetővé teszi a rendkívül hosszú, kis veszteségű tápkábel használatát, és többek között jobb üzemidőt biztosít az erőművel.

Az új TransPocket sorozatú gépek minden eddiginél tartósabbak, és ideálisak az építkezéseken és a zord munkakörülmények között. A robusztus, ergonomikusan kialakított burkolat beépített műanyag lábakkal, amelyek élek és csúszásgátlóként is működnek, valamint a kések okos elrendezése megvédi az egész gépet a szennyeződéstől és a víztől. Az IP23 védettségi osztály magától értetődő.

A Fronius bevált digitális rezonancia-koncepcióját továbbfejlesztették. Az eredmény pontosabb és gyorsabb hegesztési áramszabályozás. Az állandó teljesítménytartalékoknak köszönhetően a műszer azonnal reagál az ív minden sajátosságára. Ez biztosítja a szinte ideális indulási jellemzőt. A mindig tökéletes és állandó ív minimális fröccsenésképződéssel garantálja a legjobb hegesztési tulajdonságokat. A csökkentett rövidzárlati áram megakadályozza, hogy az elektróda a hegesztőelemmel érintkezve megtapadjon. Az ezt követő áramnövekedés biztosítja, hogy az ív nem szakad meg. A műszer ezután eléri a főáramot, a SoftStart vagy a HotStart áramot, amelyet a felhasználó pontosan beállíthat.

Az új műszersorozattal minden elektróda használható. Mind a bevonatos elektródák, mind a cellulózelektródák (CEL) tökéletes hegesztési eredményeket biztosítanak a speciálisan választható üzemmódnak köszönhetően. Az új, fokozatmentesen állítható dinamikai beállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gyújtást tökéletesen a használt elektródához igazítsa.

Az új Time ShutDown funkció, rövidítve tSd, egy meghatározott időintervallum után kikapcsolja a hegesztő tápegységet, és így áramot takarít meg. Az eredmény a készülék maximálisan energiatakarékos telepítése. A FUS (Fuse) funkció lehetővé teszi az áramvédelem beállítását, és így a különböző hálózatokhoz való hozzáférést. A 7 szegmenses kijelző lehetővé teszi a beállított paraméterek gyors leolvasását. Egyszerű és intuitív.


A Fronius TransPocket 180
használata
A gépek alkalmasak a gyártásban, összeszerelésben, fémfeldolgozásban, karbantartásban vagy otthoni műhelyben való használatra.

Specifikációk:
Tápfeszültség: 230V.
Védelem: változó - 16 A
Elektróda hegesztési áramtartománya:10-180 A
WIG hegesztési áramtartomány: 10-180 A
Terhelhetőség 100%: 120A
Terhelhetőség 60%-nál: 150A
Üres feszültség: 101V
Védettség: IP 23
Méretek: 435 x 160 x 310 mm
Súly: 8,9 kg