AzEinhell TC-SB 200/1 szalagfűrész ideális alapgép az ambiciózus barkácsolók számára. A szalagfűrész helyhez kötött, de rugalmas. A követelményekhez való alkalmazkodóképességével nyűgöz le. Egyenes vagy íves vágások, gérvágások vagy vágások keresztben a szálak mentén: a szalagfűrész széles választékot kínál. A használt szalagtól függően fát, fémet és műanyagot is könnyedén vághat a nagy teljesítményű 240 W-os motornak köszönhetően.

A szalagfűrész előnye a kis vágás, ami anyag- és energiamegtakarítást eredményez. A TC-SB 200/1 emellett hatékony biztonságot nyújt a szakértői működés során. A magasságállítás nem csak a pontos vágást szolgálja. A felhasználó ideális munkamagasságához igazodva a magasságállítás a biztonságos és kényelmes használatot is szolgálja. A több pozícióban állítható fűrészlapstabilizátor csökkenti a fűrészlap rezgéseit, és így elősegíti a megbízható működést, valamint tisztább vágást biztosít.

Ezenkívül a fűrészlapvédő állítható, így a vágandó anyag vastagságához igazítható. A szalagfűrésszel való biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen a mellékelt munkadarab-előtoló mechanizmus. A fűrészasztal fokozatmentesen állítható dőlésszögű, így még a nehéz gérvágások is elvégezhetők . A párhuzamos megálló és a golyóscsapágyas vezetők támogatják a barkácsolót az egyenes és pontos vágások elvégzésében.

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 240 W
Fűrészlap hossza: 1400 mm
Vágási magasság: 80 mm
Max. 45°
Az asztal mérete (Sz x D): 305 x 305 mm
Súly: 19,5 kg
Magasság: 72,0 cm
Szélesség: 42,0 cm
Mélység: 28,2 cm