AD 750 párátlanító egy modern készülék, kellemes külső kialakítással. Mérete miatt inkább a kisebb készülékek csoportjába sorolható. Teljesítménye annál meglepőbb. Optimális körülmények között napi 30 liter víz párátlanítására képes. A D750 párátlanító mindössze 21 kg súlyú, kerekekkel és kihúzható fogantyúval felszerelt. A kondenzvíz összegyűjthető egy kondenzvíztartályban, vagy folyamatosan elvezethető a páramentesítőn kívüli tömlőn keresztül. Nagy teljesítményének, kis súlyának és egyszerű működésének köszönhetően a D 750 párátlanító sokoldalúan használható.

A párátlanítók kiváló minőségű, korróziómentes anyagból készülnek. Úgy vannak kialakítva, hogy a hőszivattyú elvén távolítják el a levegő nedvességét. A páratartalmat szükség szerint 20 és 80% között tudják tartani. Egyszerű telepítésüknek és könnyű karbantartásuknak köszönhetően a párátlanítók régebbi és újonnan épített helyiségekben egyaránt használhatók.

Az Amcor medence párátlanítók (D750, D850 Elektron, D950, ...) - medencecsarnok párátlanítók - elengedhetetlenek az olyan fedett medencékben, ahol nincs légkezelő rendszer. Ezek eltávolítják a nedvességet a levegőből, megakadályozzák a páralecsapódást az ablakokon és a falakon, és így megszüntetik a penész kialakulásának okát. Az Amcor párátlanító készülékek mindenütt használhatók, ahol a megnövekedett páratartalom problémákat okoz - uszodákban, rehabilitációs vagy telekommunikációs központokban, éttermekben, fodrászszalonokban, mosodákban, tésztagyárakban, konyhákban stb. A párátlanítók porszűrőkkel vannak felszerelve, és a párátlanítással egyidejűleg javítják a levegő tisztaságát.

Műszaki paraméterek
Párátlanítás 30°C-on, RH=70% (l/nap) 30
Szűrt levegő mennyisége (m3 h) 350
Hátsó légbeömlő
Levegő kiáramlás felfelé
Kondenzvíz tartály kapacitása (l) 6,5
Kondenzvízcső csatlakozó (mm) 13
Hőteljesítmény ( W ) 1300
Légszűrő területe (cm2) 480
Elektromos tápegység (V) 230 V/ 50Hz
Elektromos teljesítmény (W) 700
Beépített páratartalom-szabályozó
Elektromos védelem IP 43
Hűtőközeg R 134A / 340 g
Üzemi levegő hőmérséklete °C 10-35
Méretek (mm) 390/612/274
Súly (kg) 21