ADSR típusú párátlanítók robusztus, kültéri telepítésre tervezett gépek. Alkalmasak minden olyan helyen, ahol nagy teljesítményű készülékre van szükség, és a párátlanítandó helyiségen kívüli térben is elhelyezhető. Minden DSR típus rendelkezik külső páratartalom-szabályozóval, kisfeszültségű tápegységgel. Ez egy kis doboz, amelyet a falra szerelnek egy kijelölt helyre. A DSR páramentesítő készülékek kivételes teljesítményük és megfizethető áruk miatt jól alkalmazhatók ipari területeken.

Az Amcor páramentesítő készülékek kiváló minőségű, korróziómentes anyagból készülnek. Úgy vannak kialakítva, hogy a hőszivattyú elvén távolítják el a levegő nedvességét. A páratartalmat szükség szerint 20 és 80% között tudják tartani. Az Amcor páramentesítő készülékek automatikus leolvasztással vannak felszerelve. Az Amcor páramentesítő készülékek egyszerű telepítésüknek és könnyű karbantartásuknak köszönhetően régebbi és újonnan épített helyiségekben egyaránt használhatók.

Az Amcor DSR medence párátlanítók (medencecsarnok párátlanítók) elengedhetetlenek az olyan fedett medencékben, ahol nincs légkezelő rendszer telepítve. Ezek eltávolítják a nedvességet a levegőből, megakadályozzák a páralecsapódást az ablakokon és a falakon, és megszüntetik a penész kialakulásának okát. Az Amcor párátlanító készülékek mindenütt használhatók, ahol a megnövekedett páratartalom problémákat okoz - uszodákban, rehabilitációs vagy telekommunikációs központokban, éttermekben, fodrászszalonokban, mosodákban, tésztagyárakban, konyhákban stb. A párátlanítók porszűrőkkel vannak felszerelve, és a párátlanítással egyidejűleg javítják a levegő tisztaságát.

Műszaki paraméterek
Párátlanítás 30 oC-on, RH = 70% (l/nap) 80
Szűrt levegő mennyisége (m3/óra) 1400
Advance légbeszívás
Hátsó légkiáramlás
Kondenzált víz tárolási térfogata (l) nem
Kondenzvíz tömlőcsatlakozás (mm) 16
Hőteljesítmény (W) 3000
Légszűrő területe (cm2) 1855
Elektromos tápegység 230 V / 50 Hz
Elektromos teljesítmény (W) 1300
Külső páratartalom-szabályozó
Páratartalomszabályozó tápfeszültség 12 V
Elektromos védelem IP 43
Hűtőközeg R 407C
Működési levegő hőmérséklete (oC) 10 - 35
Méretek m/h (mm) 650/505/661
Súly (kg) 68