Milwaukee körfűrészlap Bi-fém Ø 40mm - 1db

  • A legújabb technológia a maximális teljesítmény érdekében.
  • A fogazat kialakítása ─ a Tpi-nként 4-6 fogat tartalmazó egyenlőtlen fogszámú kialakítás 10°-os pozitív fogszöggel a következő előnyöket biztosítja: - Gyorsabb és agresszívebb vágás - Jobb hőelvezetés vágás közben ─ a fogak tovább maradnak élesebbek - A fogak közötti mélyebb ívelt hornyok hatékonyabb forgácselvezetést biztosítanak, megakadályozva az eltömődést és a hőmérséklet emelkedését. - A speciálisan megválasztott fogszög kevésbé hajlamos a vékonyabb anyagok forgácsolására - A fogak váltakozva helyezkednek el, így minimálisra csökkentve a viszkozitást és a súrlódást - Alacsony csúszási nyomás ─ az agresszív foggeometria és a hatékonyabb forgácseltávolítás kombinációjával érhető el. Ezért a fúrás során kevesebb erőre van szükség.
  • Fogazott anyag - A körfűrész fogazott része a legjobb Matrix II nagysebességű acélból készül. A Matrix II acél 8% kobaltot tartalmaz. A fogak így a fémforgácsolás során még magas munkahőmérsékleten is megőrzik kezdeti keménységüket. A fogakat ezután 600°C-on 65 HRC-re vákuumkeményítik a maximális tartósság és teljesítmény érdekében - A Matrix II acél nagy kopásállóságának köszönhetően ezek a fűrészek ideálisak nehéz és kemény anyagok, például rozsdamentes és saválló acélok, de lágyabb anyagok, például fa vágására is.
  • Körfűrésztest - A körfűrész 1,27 mm vastag acél teste merev ─ rugalmasan megtartja alakját - A tényleges vágási mélység 41 mm.
  • Hátlap kialakítása - A lemezek erős acélból készültek, így a furatok nem tágulnak ki az idő múlásával - Az erős hátlapi részek meghosszabbítják a tartósságot és a merevséget, miközben minimalizálják a rezgéseket - 4 sodrási furat a rögzítő dornhoz való könnyebb rögzítéshez - A tökéletesen kialakított kerek hátlap különösen fontos a nagyobb átmérőjű körfűrészeknél.
  • A ferde hornyok hozzájárulnak a mag eltávolításához és az extrudáláshoz.
  • Alkalmazások - A kiváló minőségű gyártástechnológia garantálja a nagy sebességű pontosságot, így a körfűrészek alkalmasak kézi fúrógépekhez és helyhez kötött alkalmazásokhoz is (csak kézi előtolással).
  • Ez a kiváló minőségű körfűrész termékcsalád tökéletes megoldás mindenféle anyag vágására: - Acél keménysége akár 1000 N/mm² - Rozsdamentes és saválló acél - Színesfémek - Öntöttvas - Alumínium - Közepes sűrűségű fa - Közepes sűrűségű farostlemez (MDF) - Gipszkarton - Szendvics anyagok - PVC.

Műszaki paraméterek

Ø (mm): 40
Ø (inch): 1
Max. vágási mélység (mm): 41
Mennyiség csomagonként: 1