A kiterjesztett garancia feltételei

A kiterjesztett garancia feltételei a Riwall Pro, ELPUMPS, GTM Professional, DWT, Scheppach, Woodster, Scheppach Special Edition és a Kits esetében:

A Riwall PRO, ELPUMPS, GTM Professional, DWT, Scheppach, Woodster, Scheppach Special Edition és a készletekre a vevő általi átvételtől számított 4 év garancia vonatkozik. Az Eladónak a kiterjesztett garancia szerinti kötelezettsége csak akkor áll fenn, ha a Vevő a terméket a gép eladásától számított 24 hónapon belül bemutatja szervizelésre egy erre felhatalmazott szervizközpontban. A vevő viseli a szervizellenőrzéssel kapcsolatos költségeket. A kiterjesztett garancia, amelyet az alapgaranciaidőszakon túl nyújtanak, nem tartozik a 30 napos reklamációkezelési határidő hatálya alá. A Briggs Stratton, Honda, Kawasaki és Kohler motorokra a Briggs Stratton, Honda, Kawasaki és Kohler garanciális feltételei vonatkoznak. A jótállási időszak a jelen jótállási jegyen megjelölt áru átvételének napján kezdődik.

 

DEWALT kiterjesztett garancia feltételei:

A MYDEWALT felhasználók 3 év garanciát élvezhetnek. Regisztráljon a MyDEWALT portálon, és kövesse a regisztrációs utasításokat, hogy a vásárlástól számított 4 héten belül felvehesse termékét a terméklistára.*

A MYDEWALT szolgáltatás előnyei
Regisztrálja a kiválasztott termékeket, hogy 3 év garanciát kapjon.
Regisztrálja az összes DEWALT termékét és tartozékát.

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy a garancia igénybevételéhez mindig szükség van a vásárlás papír alapú igazolására és a jótállási jegyre.

**Figyelem, Egyes termékek kizárásra kerülnek, és a DEWALT által meghatározott feltételek vonatkoznak rájuk. A kizárások teljes listája itt található.

Regisztráljon és szerezze be a 3. év garanciát itt.

 

Az ATMOS kiterjesztett garancia feltételei:

Az ATMOS Plus Garancia az ATMOS Chrast, Ltd. által egész Európában, beleértve Oroszország európai részét is, kínált pénzügyi termék. Kivételt képez Fehéroroszország és Ukrajna. Ez a termék az ajánlaton belül opcionális, és az ATMOS-gépeket használó ügyfelek számára nyújtott szélesebb körű szolgáltatási kínálatot bővíti - a gép típusától függően a szokásos garanciaidő meghosszabbítása.

Az ATMOS Plus garancia időtartama 12, 24 vagy 36 hónap lehet, de a gyártói garanciával együtt legfeljebb 48 hónap.

A kiterjesztett garancia feltételei itt találhatók.

Regisztrálja gépét itt.

 

FLEX kiterjesztett garancia feltételei:

A Flex három év garanciát kínál gondtalan, teljes körű csomagként minden elektromos szerszámra, lítium-ion akkumulátorra, a kapcsolódó töltőkre és lézeres mérőberendezésekre.

Egyszerűen regisztrálja a gépet a vásárlást követő 30 napon belül, és a következő előnyökben részesül:

Három évre kiterjesztett garancia.
szervizigazolás, ha javításra van szükség
a javítás állapotának nyomon követése reklamáció esetén

A kiterjesztett garancia regisztrációját és feltételeit itt találja.


MILWAUKEE kiterjesztett garanciális feltételek:

A kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlónak a vásárlás napjától számított 30 napon belül regisztrálnia kell a szerszámot, hogy megkapja a hároméves kiterjesztett garanciát. A dátumkódra azért van szükség, hogy biztosítsa, hogy a megfelelő szerszámot regisztrálták az eredeti vásárláskor. A nyilvántartásba vételkor tanúsítványt adnak, amelynek meg kell egyeznie a típustáblán szereplő sorozatszámmal.

A kiterjesztett garancia regisztrációját és feltételeit itt találja.


A PROMA, WORX, FERM márkákra vonatkozó kiterjesztett garancia feltételei:

A Proma, Worx és Ferm termékekhez 12 hónapos kiterjesztett garanciát kínálunk, feltéve, hogy a terméket a vásárlástól számított 30 napon belül online regisztrálják.

A kiterjesztett garancia igénybevételéhez fontos, hogy elolvassa a feltételeket és regisztráljon itt.


A BAMAX kiterjesztett garancia feltételei:

A BAMAX minden BAMAX termékre alapesetben 2 év garanciát vállal. A BAMAX dugattyús kompresszorokra alapesetben 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, regisztráció nélkül.

A StartUp szolgáltatás egy olyan szolgáltatás, amelynek keretében az új kompresszor az eladás előtti ellenőrzésen és tesztelésen (a gép szemrevételezése, az olajszint ellenőrzése, a gép tesztelése terhelés alatt) esik át, mielőtt a vevőnek elszállítanák. Ezt az ellenőrzést követően a kompresszor teljesen készen áll a vevőnek történő szállításra.


RUBI kiterjesztett garancia feltételei:

A kiválasztott Rubi termékekre 5 év garanciát vállalunk. A garancia a TS, TR, TX, TP, TZ, TQ, HIT, SPEED és STAR típusú kézi vágógépekre vonatkozik.