Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres

Hogyan válasszunk Aku magasnyomású mosót?

A nagynyomású mosó , amelyet gyakran magasnyomású mosónak vagy „ vákuumnak ” is neveznek, az évek során számos ipari, kereskedelmi és otthoni alkalmazás elengedhetetlen eszközévé vált. A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már szélesebb választékból választhatunk, ami a döntési folyamatot is megnehezíti. Ebben a részletes útmutatóban végigvezetjük Önt azokon a fő szempontokon és paramétereken , amelyeket figyelembe kell vennie az akkumulátoros magasnyomású mosó kiválasztásakor.

aku tlaková myčka

A magasnyomású mosó felhasználási területe : A legerősebb szennyeződések eltávolítására való képességének köszönhetően a magasnyomású mosó sokféle feladathoz használható. Az alapvető portól és kosztól a járdákon, a korom- és olajfoltokon át a garázsokban, a penészesedésig és a moháig a tetőkön vagy teraszokon. A megfelelő víznyomás és áramlás megválasztásával optimális eredményt érhet el a különböző felületeken.

Hogyan válasszunk nyomást: A nyomás a nagynyomású permetező erősségének kulcsmutatója.

  • 100-120 bar: Ideális könnyebb feladatokhoz, mint például kerti bútorok, szerszámok vagy kisebb járművek.
  • 120-150 bar: Ez a nyomás előnyösen közepes terhelésű feladatokhoz, például tetőkhöz, ereszcsatornákhoz és úszómedencékhez.
  • 150 - 300 bar: Ez a választás professzionális használatra, ahol nagy permetezési erő szükséges nagy területekhez vagy rendkívül szennyezett felületekhez.

Az áramlás, mint döntő tényező: A vízáram azt jelzi, hogy a mosogatógép mennyi vizet tud biztosítani egy adott idő alatt.

  • 450 l/h-ig: Általános háztartási alkalmazásokhoz.
  • 500 l/h körül: Közepesen megerőltető feladatokhoz nagyobb felületeken.
  • 600 l/h felett: Ideális ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz.

aku tlaková myčka

Akkumulátor vs. Elektromos nagynyomású mosó: Lehet, hogy dilemmával kell szembenéznie az akkumulátor és az elektromos áram között.

  • Akkumulátoros nagynyomású mosó: Legnagyobb előnye a mobilitás. Alkalmas olyan helyekre, ahol nincs hozzáférés elektromos áramhoz, de korlátozott működési idővel az akkumulátor kapacitásától függően.

  • Elektromos magasnyomású mosó: Bár hálózati csatlakozást igényel, folyamatos áramellátást biztosít, és általában erősebb, mint az akkumulátoros változat.

A tömlő hossza és jelentősége: A tömlő hossza nagyban befolyásolhatja a távolabbi helyek elérését. Vegye figyelembe, hogy a tömlő meghosszabbítása nyomásesést okozhat.

További jellemzők és tartozékok: Számos magasnyomású mosó további funkciókat kínál, például különböző fúvókákat a különböző feladatokhoz, rendszereket szappan vagy vegyszerek hozzáadására, termosztátokat a víz hőmérsékletének szabályozására és még sok mást.

aku tlaková myčka

Következtetés: Az ideális vezeték nélküli magasnyomású mosó kiválasztása megköveteli az Ön egyedi igényeinek alapos mérlegelését, valamint a különféle paraméterek és funkciók megértését. Reméljük, hogy ez az útmutató megadja a tájékozott döntés meghozatalához szükséges információkat.

Az akkumulátoros magasnyomású mosók választékát itt találja.

Időpont: 10.17. 2023
Szerző: Simon Křižák

SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...