Szeretnénk bemutatni a VeGA prémium kiadású hómarók új, innovatív termékcsaládját. A hómarók ezen sorozatát a sokéves tapasztalat, majd az ebben a szegmensben végzett intenzív piackutatás alapján úgy döntöttünk, hogy a berendezéseket és a műszaki megoldásokat a lehető legközelebb építjük a cseh vásárlók igényeihez. A VeGA prémium kiadású hómarók ezzel a jelöléssel mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járnak felszereltség, műszaki paraméterek és árak tekintetében.

AVeGA ST 554 kétfokozatú hómaró a prémium kiadású sorozatból számos innovatív fejlesztéssel és felhasználói előnnyel rendelkezik ebben a kategóriában a versenytársakkal szemben. Legfontosabb jellemzői az 540 mm-es munkaszélesség és az erős 5,5 LE-s OHV motor. Az állítható polimer csúszóbetéteknek köszönhetően ez a marógép nagyon kíméletesen marja az egymásba illeszkedő és dekoratív burkolatokat, ahol a fém csúszókhoz képest nem keletkeznek barázdák.

Akémény irányított és távvezérlése a kezelői pozícióból, közvetlenül a panelről kétségtelenül nagy előny és időmegtakarítás a marás során. Ennek a hómarónak minden kezelőszerve jól láthatóan az elülső kezelőpanelen található. További innovatív jellemzői közé tartozik a speciális "agresszívauger" fogazott csiga, a téli mintázatú "snowgrip" kerekek, valamint a csigahajtómű és a kidobóturbina masszív megerősítése a legkeményebb hóviszonyok között történő munkavégzéshez.

Specifikációk:

Vágógép típusa: Kétfokozatú
Motor: 5,5 LE, OHV, 4 ütemű LONCIN 163 cc
Motorteljesítmény: 5,5 LE
Maximális munkateljesítmény: 1500 m3/óra
Maximális tisztítási távolság: 7 m
Furatszélesség: 540 mm
Bunker magasság: 510 mm
Alvázszerkezet: Kiváló minőségű fém
Menetirány: IGEN, 4 előremeneti sebesség, 1 hátrameneti sebesség
Kerekek: 13 x 5 hüvelyk
Gumiabroncsok: SNOWGRIP
Turbina átmérője: 300 mm
Csiga: masszív agresszív csiga
Csiga menetstabilizáló: NINCS
Rotary Stack: 190°
Stack beállítása: A kezelő számára elérhető közelségben
Panelvezérlés: IGEN
Sebességrögzítő: NEM
Indítás: Kézi
Állítható csúszók: IGEN polimer (burkolatbarát)
Csigahajtómű-megerősítés: IGEN
Súly: 55 kg