Üvegház VITAVIA URANUS 6700 tiszta üveg 3 mm ezüst

Az URANUS sorozatú üvegházak a következő kategóriákba sorolhatók PREMIUM - Az üvegházat egy márkás brit gyártó készíti. Az üvegház 1,2 mm vastagságú eloxált alumínium profilokból készül, az üvegezés 3 mm vastagságú edzett átlátszó üvegből készül. Az átlátszó üveg kiváló fényáteresztést biztosít, így az üvegház minden oldalról szépen látható. és élvezheti a termesztett növények színeit. Emellett az üveg edzett változata biztosítja annak teljes biztonságát - törés esetén az üvegtöltés ezernyi apró darabra törik, így megelőzhető minden komolyabb sérülés. Ez egy nagyon fontos tulajdonsága az üvegháznak, amelyet különösen a kertben szaladgáló kisgyermekek szülei értékelnek. Az üvegezés acélkapcsokkal van rögzítve az alumíniumprofilokhoz.


Az üvegház szerkezete fémes ezüstszínű (eloxált alumínium).

Az üvegház méretei:
Szélesség: w = 257 cm
Magasság: h = 246 cm
Hosszúság: d = 258 cm
Az oldalfal magassága 151 cm.

A csomag tartalmazza a dupla tolóajtókat (b x h = 122 x 191 cm), AL profilokat, üvegezést, 2x tetőszellőző ablakot kézi nyitással, minden rögzítőelemet. Az üvegház tégla (beton, egyéb) alapra vagy horganyzott fémlemezből készült alapra is építhető. A lábazat nélküli építéshez javasoljuk az alap megvásárlását.

Az üvegház számos tartozékkal - polcok, állványok, kiegészítő szellőző tető- és oldalablakok, automatikus nyílászárók ezekhez az ablakokhoz, ereszcsatorna-készletek, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezések, a talaj elektromos ellenállásos fűtése - szállítható.

Az üvegházat készletben szállítjuk, részletes összeszerelési útmutatóval. Papírkartonba csomagolva. Az üvegezés visszaválthatatlan faládába csomagolva.

Az üvegházhoz ingyenes alapot adunk!

Az üvegház rövid felépítési útmutatóját a videóban itt tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=dbqbqYEAPEQ

Az üvegház részletes használati utasítása a videóban itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=ZPu0RDenj1Y

A videók egy polikarbonát üvegezésű üvegház építését mutatják be.

Figyelmeztetés:
1) Ha tégla- vagy betonalapot kíván építeni, akkor azt az üvegház megvásárlása és az acél alap (vagy az üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg. A megadott üvegházméretek az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók a lábazat mérésére és megépítésére.

2) Természetes trágyák (ló- / tehéntrágya, tyúktrágya stb.), műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és egyéb vegyszerek használata esetén hosszabb-rövidebb idő után az üvegház acél alkatrészeinek (talapzat, csavarok stb.) korróziója jelentkezhet.

Műszaki paraméterek:

Súly: 244 kg
Szín: ezüst
Wed.
Beépített terület: 6,63 m2
Szélesség (kívül): 2,57 m
Hosszúság (kívül): 2,58 m
Magasság (kívül): 2,46 m
Ajtó: dupla tolóajtó
Ajtó szélessége: 1,22 m
Ajtó magassága: 1,91 m
Üvegezés rögzítése: Acélcsipeszek
Szerkezeti anyag: alumínium
Konstrukciós garancia: 15 év az AL konstrukció kiválasztott tulajdonságaira
Gyártó: Vitavia Garden
Tartalmazza a talapzatot: igen, ajándékba
Üvegezés anyaga: 3 mm-es edzett, tiszta üveg.