Robotfűnyíró Landroid WG791E.1

ALandroid robotfűnyíró szabadalmaztatott mozgásrendszerrel rendelkezik, amely 30%-kal gyorsabb, mint a versenytársaké. Automatikus visszatérés a töltőállomásra, amikor a fűnyírás befejeződött. Automatikus akkumulátor feltöltés. A WORX kerti fűnyíró háromkéses kaszáló/maró rendszerrel, esőérzékelővel (automatikus parkolás esőben) is rendelkezik. Természetesen van biztonsági PIN kód is. Az egyszerű akkumulátorcsere szintén előnye ezeknek a fűnyíróknak.

Esőérzékelő:
sok évnyi fűnyíró tologatás során megtanulta, hogy jobb, ha nem nedves füvet nyír. Esőben a Landroid leállítja a munkáját, és akkor folytatja a munkát, amikor a fű már nem nedves.

Nem kell eltakarítani a gyepről a díszeket, berendezéseket vagy játékokat : a robot érzékeli az akadályok jelenlétét, és kikerüli azokat. Automatikus visszatérés a töltőállomásra: amikor a robotfűnyíró alacsony energiaszintet érzékel, önállóan visszatér a töltőállomásra, hogy feltöltődjön. A Landroid otthonosan mozog az egyenetlen terepen: Míg a mászás erő kérdése, a lejtőkön való átkelés már más kérdés. A Landroid robotfűnyíró kifinomult elektronikája lehetővé teszi, hogy kiszámítsa az elsodródást, a dőlést és más paramétereket, így biztosítva a kaszálást sík és egyenetlen terepen egyaránt. PIN-biztonság : A Worx Landroid fűnyírója PIN-kóddal védett. A PIN-kód megakadályozza, hogy illetéktelenek használhassák. Ha egyszer kimozdították a saját területéről, a jelszót nem ismerő személy nem tudja újra működésbe hozni. Biztonság: A fűnyírókés közvetlenül a fűnyíró közepén található, távol a fűnyírófedéltől. Egy biztonsági érzékelő leállítja a kést, amint valaki fűnyírás közben megpróbálja felemelni a Landroidot. Tartozékok:
Töltőállomás 15 m kábellel
csapok az állomás rögzítéséhez
180 m kerületi vezeték
200 db rögzítő csap
12 db tartalék penge
mérőszalag
villáskulcs
hálózati adapter
Műszaki adatok:
Akkumulátor: 28 V Max, 2 db.0 Ah Li-Ion
Vágási szélesség: 180 mm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
Lejtéselérhetőség: 20° (35%)
Töltési idő: 1,5 óra.
Kaszálási idő / 1 töltés: 2,5 óra (a gyep állapotától függően)
Átlagos kaszálási idő: 500 m2 / 13,5 óra
Ajánlott kaszálási terület: 1000 m2
Kaszálási rendszer: 1 fej / 4 kés
Kaszálási zónák száma: 4 zóna Súly: 15,9 kg Súly csomagolással együtt: 20 kg.