Dízel erőmű Hahn & Sohn HDE 9000 1/3

A Hahn & Sohn HDE 9000 1/3 dízel erőmű erős és hatékony partner a hazai és professzionális üzemeltetésben. Kiváló minőségű biztonsági mentési forrásként is szolgál vészhelyzetekben. Nemcsak a teljesítményével és a hosszan tartó problémamentes működésével lep meg, hanem azzal is, hogy milyen egyszerű a kezelése.

Minőségi motor erős teljesítménnyel:

 • A generátor belsejében egy minőségi négyütemű dízelmotor található, 490 cm³ térfogattal. Léghűtéses, és elképesztő 8 kW teljesítményt ad le.

Megbízható és hosszú működés:

 • Az egyik fő előnye ennek a központi irodának a megbízhatósága. A nagy, 15 literes tartály biztosítja, hogy hosszú órákon át tudjon áramot termelni tankolás nélkül. A generátor egyéb funkciói hozzájárulnak annak stabilitásához és megbízhatóságához. Ezért használhatja fő forrásként és tartalék forrásként is.

Lehetőség a két üzemmód közötti váltásra:

 • Válassza ki, hogy a klasszikus háztartási 230 V-os vagy az ipari 400 V-os aljzatok üzemmódjában kíván dolgozni. A generátor lehetővé teszi a két üzemmód közötti váltást . A kiválasztott üzemmódtól függően a kapott teljesítmény vagy 7kW/7KVA 230V és 7kW/8.75KVA 400V csúcsteljesítmény esetén vagy 6kW/6KVA 230V és 6kW/7.5KVA 400V névleges teljesítmény esetén.

3 aljzat:

 • A sokoldalúság érdekében az erőmű 3 aljzattal van felszerelve - 230 V (16 A), 400 V (32 A) és 12 V (8,3 A). Gond nélkül csatlakoztathat hozzá minden típusú készüléket és elektronikát, az erős gépektől az érzékeny személyi elektronikáig.

Automatikus feszültségszabályozó (AVR):

 • Az AVR funkciónak köszönhetően a generátor működése során nem áll fenn a feszültség ingadozásának veszélye. Az automatikus feszültségszabályozó figyeli a feszültség stabilitását és megvédi az érzékeny elektronikát a sérülésektől.

Automatikus váltókapcsoló (ATS):

 • Ez a funkció automatikusan elindítja az erőművet, ha a fő áramellátás megszakad . Ez teszi megbízható biztonsági mentési forrássá. Amikor a hálózatról történő betáplálás helyreáll, az erőmű ismét kikapcsol.

Olaj érzékelő:

 • Annak érdekében, hogy soha ne felejtsen el olajat tölteni, az olajérzékelő jelzi, ha az olajtartály majdnem üres. Az időben történő utántöltés és a rendszeres olajcsere biztosítja a generátor hosszú élettartamát.

Zajcsillapító és alacsony rezgéscsillapító burkolat:

 • Az erőmű erős zajcsillapító burkolattal van felszerelve , amely a rezgéseket is csillapítja. Csendes és legkevésbé zavaró működést biztosít. A jó minőségű burkolat másik előnye a külső sérülések elleni védelem.

Első a biztonság:

 • A Hahn & Sohn erőművet minden biztonsági intézkedés és előírás szerint tesztelték és tanúsították. Megvannak a legújabb kibocsátási tanúsítványok is.

Elektromos indító:

 • Az elektromos indítónak köszönhetően különösebb erőfeszítés nélkül elindíthatja a generátort. A generátorral való munka egyszerű és gondtalan lesz.

Ergonomikus kezelőpanel:

 • A generátor elején található egy vezérlőpanel a generátor indításához és beállításához, valamint egyéb érzékelők és aljzatok. Minden, ami a működéshez szükséges, egy helyen és könnyen érthető.

Utazó kerekek:

 • A kis, nagy teljesítményű erőmű könnyebb szállítása érdekében kerekekre szereltük . Nekik köszönhetően szükség esetén könnyedén mozgathatod, akár mások segítsége nélkül is.

Kiegészítő készlet:

 • Az erőmű rendelése tartozékkészletet is tartalmaz. Megkapja a szükséges szerszámokat, csatlakozásokat vagy egy tölcsért a folyadékok utántöltéséhez.

Technikai paraméterek:
Súly: 140 kg
Maximális teljesítmény (400V/230V): 7000W/7000W
Névleges teljesítmény (400V/230V): 6000W/6000W
Kimeneti feszültség: 400V/230V
Aljzatok: 1 x 230 V (32 A) 1 x 400 V (16 A) 1 x 12 V (8,3 A)
Feszültségszabályozás: AVR
Névleges áram: 10,8A
Tartály térfogata: 15 l
Motor típusa: egyhengeres, 4 ütemű, OHV, léghűtéses
Motor teljesítmény: 8 kW
Térfogata: 498 cm³
Súly: 130 kg
Méretek: 920 x 540 x 720 mm
Zajszint dB: 69 - 94 dB
Fogyasztás: 1,5 - 2 l/h
Fordulatszám: 3000-3600 ford/perc
Indító: elektromos