Könner & Söhnen KS 7HP-1050G benzines kultivátor

A Könner & Söhnen tovább fejleszti a nagy teljesítményű KS 7HP-1050G és KS 9HP-1350G-3 kultivátormodelleket olyan sebességváltókkal , amelyek kiválthatják a drágább dízelkultivátorokat vagy akár az egytengelyes kistraktorokat. A jelenlegi paletta egy nagyobb sebességváltót tartalmaz, három előre- és egy hátrameneti fokozattal. Ezenkívül a modell aktív hátsó hajtótengellyel rendelkezik, amely lehetővé teszi olyan berendezések használatát, mint a motoros szivattyú vagy a permetező szivattyú a kultivátorral egyidejűleg. A modell áruszállításhoz pótkocsi csatlakoztatására is alkalmas. Ennek a modellsornak az ekeszélessége akár 125 cm! A hajtómű megbízhatóbbá és a nagy terhelésekkel szemben ellenállóbbá teszi a kultivátorokat. A Könner & Söhnen nagy teljesítményű motorjai lehetővé teszik az összetett feladatok elvégzését, és megfelelnek az összes európai minőségi szabványnak, beleértve a legújabb EURO-V károsanyag-kibocsátási szabványokat is.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MOTOROK:

  • A K&S nagy teljesítményű és robusztus motorjai minden európai minőségi szabványnak megfelelnek, beleértve a legújabb EURO V emissziós szabványokat is. Minden motornak saját egyedi sorozatszáma van, amely lehetővé teszi a gyártás és a szolgáltatások minőségének ellenőrzését.

EGYSZERŰ KÉZI INDÍTÁS:

  • Az egyszerű indítási rendszer lehetővé teszi a motor gyors beindítását, különösebb erőfeszítés nélkül.

ERGONOMIKUS VEZÉRLŐPANEL:

  • Az ergonomikus kezelőpanel lehetővé teszi a kultivátor gyors irányítását és egyszerű irányítását. A 180°-os függőleges és 360°-os vízszintes fogantyúbeállítások lehetővé teszik a kultivátor bármely felhasználóhoz való igazítását , valamint egyszerű kezelést és a kultivátor kényelmes tárolását. A panel szerszámkészlettel van felszerelve.

TUBS KEREKEK:

  • Ezek a kultivátormodellek kiváló minőségű kerekekkel vannak felszerelve. A KS 7HP-1050G alacsony profilú tömlő nélküli gumikerekekkel rendelkezik , amelyek működés közben nem igényelnek felfújást.

kovácsolt pengék:

  • A kovácsolt kard alakú pengéknek köszönhetően a kultivátor bármilyen típusú - szűz és jól művelt - talaj megművelésére alkalmas. A pajzsokat a növények védelmére használják a termesztés során. A vágógépek 4 késből állnak. Fém lemezek járnak hozzá.

KIEGÉSZÍTŐK:

  • A Könner & Söhnen nagy teljesítményű kultivátorai közvetlen meghajtással és sebességváltóval alkalmasak a tartozékok elhelyezésére. Kiegészítő berendezések széles választéka minden típusú talaj megmunkálásához, a vásárlók elégedettségének maximalizálása érdekében.

SZERSZÁM TÁROLÓHELY:

  • A jobb működési kényelem érdekében a kultivátor tárolóhellyel van felszerelve a szerszámok számára. Mostantól mindig kéznél lesznek a legszükségesebb eszközök.

Technikai paraméterek:
Motormodell: KS 240
Motorteljesítmény, PS: 7.0
Motor hengerűrtartalma, cm³: 212
Motor típusa: benzin
Vágási szélesség, cm: 108
Max. lazítási mélység, cm: 35
Üzemanyagtartály űrtartalom, l: 3.6
Olajteknő térfogata, L: 0,6
Sebességváltó olaj, L: 1.2
Sebességváltó: fésű
Hajtás: közvetlen sebességváltóval
Fogaskerekek: +2 +1 0 -1
Fordítva: +
Állítható fogantyú: függőleges
Vonókerekek: Tubeless alacsony profilú kerekek 4,00-10”
Zajszint Lpa (7m)/Lwa, dB: 73/98
Bruttó méretek (H * Sz * Ma), mm: 880x460x660
Nettó tömeg, kg: 83
Bruttó tömeg, kg: 92

Felszereltség: 32 penge, alacsony profilú cső nélküli kerekek 4,00-10 ″, támasztó láb