Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres

Hogyan válasszuk ki a megfelelő akkus fűrészt?

Az akkumulátoros láncfűrész ideális választás azok számára, akik egyszerű , vezeték nélküli és környezetbarát alternatívát szeretnének a benzinmotoros láncfűrészekkel szemben . Könnyű kezelhetőségük, alacsonyabb zajszintjük, nulla károsanyag-kibocsátásuk és a különböző modellek széles körű elérhetősége miatt kiváló választás a kerti munkákhoz, az építőiparhoz vagy általános otthoni használatra. Az akkumulátoros fűrész segítségével hatékonyan és kényelmesen végezhet különféle vágási munkákat anélkül, hogy a benzines fűrészekkel járó felesleges késések és aggodalmak kellenek. 

5 féle akkumulátoros fűrész:

1. Akkus dugattyús fűrészek (farok is)
A dugattyús fűrészek , más néven fémfűrészek, ideálisak műanyagok , fa , különböző fémek vagy acélok gyors vágására . Hatékonyan használhatja őket például fadeszkák rövidítéséhez vagy csövek vágásához. Sőt, számos cserélhető fűrészlap található, így a fűrészt különféle anyagokhoz igazíthatja, legyen szó nedves fáról vagy kemény fa lécről.

pila ocaska

2. Akkus körfűrészek
Ha olyan anyagokat kell vágnia, mint a fa, műanyag vagy könnyűfém, a körfűrész a megfelelő választás . Lehetővé teszi a szögletes vágásokat, és a pontosság az erőssége. Egy fém fogazott tárcsából és egy ezt a lemezt meghajtó mechanizmusból áll.

aku kotoučová pila

3. Akkumulátoros dugattyús fűrészek
Az akkumulátoros dugattyús fűrészek gyakori eszközei az összeszerelési vagy karbantartási munkák során. Kiválóan alkalmasak ívelt és szabálytalan vágásokhoz . Használhatja őket például falécek vagy deszkázat vágásakor, és nélkülözhetetlenek lyukak, például mosogató lyukak vágásakor is.

aku přímočará pila

4. Akkumulátoros láncfűrészek
Nagyobb, ház vagy nyaraló körüli munkákhoz az akkumulátoros láncfűrész a megfelelő segítő. Akár fát kell kivágnia, akár fát kell feldolgoznia, ezt megteheti ezzel a fűrésszel. Ezenkívül kialakítása lehetővé teszi, hogy olyan helyeket is elérjen, amelyeket egyébként nehéz lenne elérni.

aku řetězová pila

5. Akkus szalagfűrészek
Bár a szalagfűrészeket gyakran a rögzített asztali változatokkal társítják, nagyobb rugalmasságot kínálnak az akkus változatban. A vékony fűrészszalagnak köszönhetően tiszta vágást biztosít minimális fűrészporral . Ideális kisebb anyagdarabok precíz vágására.

aku pásová pila

Mielőtt azonban vásárolni indulna, fontos, hogy alaposan mérlegeljen néhány tényezőt, hogy az igényeinek leginkább megfelelő akkumulátoros láncfűrészt válassza ki:

1. Teljesítmény

A teljesítmény az egyik legfontosabb tényező az akkumulátoros fűrész kiválasztásakor . A teljesítményt voltban (V) mérik, és azt jelzik, hogy a fűrész motorja mekkora teljesítményű. A gyakori kerti feladatokhoz elegendő egy 18-36 V körüli teljesítményű akkumulátoros fűrész. Igényesebb favágásokhoz és építőipari munkákhoz nagyobb teljesítményű, 36 V feletti fűrészre lesz szüksége.

2. A fűrészlánc típusa

A fűrészlánc típusa kulcsszerepet játszik abban, hogy a fűrész milyen erős és vágó lesz. A fűrészláncoknak három fő típusa van : vágólánc, metszőlánc és univerzális lánc. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

  • A vágóláncot nagyobb fák vágására tervezték, és mélyebb fogazattal rendelkezik a gyorsabb vágás érdekében.
  • A metszőlánc alkalmas részletes munkára és finom vágásokra.
  • Az univerzális lánc középút a két típus között, és ideális általános háztartási használatra.

3. Működési idő töltésenként

A töltésenkénti üzemidő egy másik fontos szempont. Nézze meg, mennyi ideig tud működni a fűrész egyetlen akkumulátortöltéssel. Fontos, hogy elegendő kitartásunk legyen a hosszú távú munkához . A kiváló minőségű akkumulátoros fűrészek jó üzemidővel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a felesleges megszakítások nélküli munkát.

4. Súly és ergonómia

Akkus fűrész kiválasztásakor ne feledkezzen meg a súlyról és az ergonómiáról. A fűrésznek kellően könnyűnek és jól kiegyensúlyozottnak kell lennie ahhoz, hogy hosszan tartó munkavégzés közben is kényelmesen tudja tartani és irányítani. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a fűrész rendelkezik-e ergonomikus fogantyúval és egyéb olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik a munkát és minimálisra csökkentik a fáradtságot.

5. Márka és minőség

Ne becsülje alá a márka és a minőség fontosságát az akkumulátoros fűrész kiválasztásakor. A megalapozott és jó hírű márkák általában jobb teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak. Olvassa el a véleményeket, és próbáljon információkat találni más felhasználók modellel kapcsolatos tapasztalatairól.

6. Biztonsági jellemzők

A biztonsági berendezések elengedhetetlenek a balesetek megelőzéséhez. Keressen olyan biztonsági funkciókkal rendelkező fűrészeket, mint például a gyors láncleállítás, a visszarúgás elleni védelem és a véletlen indítás elleni védelem.

Akkus fűrész kiválasztásakor fontos figyelembe venni a teljesítményt, a fűrészlánc típusát, a töltésenkénti működési időt, a súlyt és az ergonómiát , a márkát és a minőséget , valamint a biztonsági jellemzőket . Ezen tényezők mindegyike szerepet játszik a választásban, és segítenek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő fűrészt. A megfelelő akkus fűrésszel a kezében a munkák széles skáláját tudja hatékonyan és biztonságosan elvégezni.

Széles kínálatunkban olyan akkumulátoros fűrészeket talál, amelyek mind az otthoni, mind a professzionális felhasználók igényeit kielégítik . Kínálatunkban különböző típusok , márkák és gazdag funkciókkal rendelkező fűrészek találhatók, így aki minőségi szerszámot keres fa és egyéb anyagok vágásához, annak biztosan van választási lehetősége.
És ez még nem minden – minden fűrészünkhöz tartozékok széles választékát is biztosítjuk .

Akkumulátorok és töltők széles választékát is kínáljuk, hogy fűrészét mindig üzemben tarthassa.

Ha kérdése van a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Azért vagyunk itt, hogy tanácsot és segítséget nyújtsunk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldás kiválasztásában. Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb.

Az akkumulátoros fűrészek választékát itt találja.

Időpont: 2023. szeptember 19
Szerző: Simon Křižák
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...