Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres

Hogyan válasszunk vezeték nélküli csiszolót?

Az akkus darálók egyre népszerűbbek kényelmük és teljesítményük miatt, különösen olyan helyzetekben, amikor nem fér hozzá az elektromos aljzathoz. A megfelelő akkus csiszoló kiválasztása azonban bonyolultabb lehet .

  • Milyen méretű lemez kell?
  • Mi az optimális akkumulátor feszültség?
  • Mi a helyzet az egyéb műszaki adatokkal?

Ebben a cikkben végigvezetjük Önt az akkumulátoros daráló kiválasztásának legfontosabb szempontjain.

Akkus darálók jellemzői

Az akkumulátoros csiszológépet első pillantásra az akkumulátor csatlakoztatási helyéről ismerheti fel a szerszám végén. Számos modell kompakt és ideális gyors, rövid távú munkákhoz, különösen az áramellátástól távol eső területeken. Bár megvannak a korlátaik, számos tagadhatatlan előnnyel rendelkeznek.

Előnyök:

  • Nagy forgási sebesség : Sok modell percenként 7000 és 10000 közötti fordulatszámot tesz lehetővé, ami hatékony vágást és köszörülést tesz lehetővé.
  • Kompaktság: Kisebb méretüknek köszönhetően könnyen hordozhatók és kényelmesen tarthatók.
  • Biztonsági funkciók : Sok modell rendelkezik beépített biztonsági funkciókkal, ami növeli a munkahelyi biztonságot.
  • Kiegészítő oldalfogantyú: Segít csökkenteni a vibrációt és lehetővé teszi a szerszám jobb irányítását.
  • Tárolás : Sok modell alapfelszereltségéhez tartozik egy tartós műanyag tok a könnyű tárolás és szállítás érdekében.

Hátrányok:

  • Korlátozott működési idő: A működés időtartamát az akkumulátor kapacitása korlátozza.
  • Kerékméret : Az akkumulátoros köszörűk kerékmérete általában korlátozott, ami korlátozhatja a vele végzett munka típusát.

Akkus darálók típusai

1. Akkus sarokcsiszoló : Accu flexy néven is ismert csiszolók ideálisak különféle anyagok csiszolására és vágására, a fémektől a kerámiákig. A rendelkezésre álló lemezátmérők 115 mm-től 230 mm-ig terjednek, a sebesség és a teljesítmény a lemez méretétől függően változik.

aku úhlová bruska

2. Rezgő akkus csiszoló : Az oszcilláló csiszolólappal ideálisak a részletes csiszoláshoz, akár sík felületeken, akár sarkokban.

aku vibrační bruska

3. Excentrikus akkus csiszoló : A kör alakú csiszolólappal, amely egyszerre forog és vibrál, ideális finomcsiszoláshoz, különösen autókarosszériákon.

aku excentrická bruska

Akkumulátorok specifikációi

Az akkumulátoros csiszológépek leggyakoribb akkumulátortípusa a Li-Ion, amely könnyű és nagy kapacitású. Fontos figyelembe venni a kapacitást (gyakran 1,5 és 4 Ah között), a feszültséget (gyakran 18 V, de akár 40 V is lehet) és a töltési időt. A nagyobb kapacitás és feszültség gyakran hosszabb üzemidőt és nagyobb teljesítményt jelent.

Következtetés

Az akkus daráló kiválasztásakor fontos figyelembe venni konkrét célját és igényeit. Ha figyelembe veszi a fenti információkat, meg kell találnia a projektjeihez ideális eszközt. És ne felejtse el, hogy a szerszám könnyűsége és ergonómiája befolyásolhatja általános elégedettségét a munkával.

Az akkumulátoros darálók választékát itt találja.
Időpont: 2023.09.26
Szerző: SIMon Křižák

SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...