Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres

Hogyan válasszunk akkumulátoros láncfűrészt: átfogó útmutató

A láncfűrészek sokunk nélkülözhetetlen eszközévé váltak, legyen szó kerti fák metszésére, tűzifa téli előkészítésére vagy akár igényesebb építési munkákra . Manapság azonban sokan az akkumulátoros láncfűrészek felé fordulnak, mert számos előnnyel rendelkeznek, különösen ami mobilitásukat és könnyű kezelhetőségüket illeti.

aku řetězová pila

Az akkumulátoros láncfűrészek előnyei

Bár a klasszikus láncfűrészek nagy teljesítményt nyújtanak, a benzinnel, olajjal kapcsolatos aggodalmakat és néha még bonyolult indítást is magukkal hoznak. Másrészt az akkumulátoros láncfűrészek a következő előnyöket kínálják:

 • Mobilitás : A kábel hiányának köszönhetően a fűrészt bárhová könnyedén magával viheti.
 • Csendes működés: Nincs zavaró zaj a benzinmotorból.
 • Könnyű használat: Nincs szükség kihúzható indításra.
 • Automatikus lánckenés: Meghosszabbítja az élettartamot és növeli a biztonságot.
 • Biztonság : A legtöbb modell gyorsfékkel van felszerelve a lánc azonnali leállításához.
 • Környezetbarát : Nincs kipufogógáz és emisszió.
 • Egy akkumulátor több géphez: Takarítson meg pénzt, ha ugyanazt az akkumulátort használja több, azonos márkájú elektromos kéziszerszámhoz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő akkumulátoros láncfűrészt

Az akkumulátoros láncfűrész kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú szempontot:

 1. Az akkumulátor kapacitása és feszültsége : Az akkumulátor kapacitása (Ah-ban) határozza meg, hogy mennyi ideig használhatja a fűrészt töltés nélkül. A nagyobb feszültség (pl. 36 vagy 40 V) nagyobb teljesítményt jelent. Például a 18 V-os platformfűrész ideális könnyebb munkákhoz, míg a 36 V-os platformfűrész az igényesebb feladatokhoz.

 2. Rúdhossz : Míg a rövidebb rudak (20-25 cm) ideálisak kisebb munkákhoz, a hosszabb rudak (30-40 cm) lehetővé teszik vastagabb ágak vagy törzsek vágását.

 3. Láncsebesség : A nagyobb láncsebesség (vm/s) gyorsabb és hatékonyabb vágást jelent, különösen keményfáknál.

 4. Súly: A könnyebb modellek könnyebben kezelhetők, de teljesítményük alacsonyabb lehet.

 5. További funkciók : Szerszám nélküli láncfeszítés, felfüggesztés a rezgések csökkentésére vagy LCD-kijelző az akkumulátor állapotának egyszerű ellenőrzéséhez – csak néhány az akkumulátoros láncfűrész hasznos tulajdonságai közül.

aku řetězová pila

Összegzés: Legyen Ön egy tapasztalt láncfűrész felhasználó vagy kezdő, az aku láncfűrész nagyszerű választás lehet az Ön számára. Könnyű kezelhetőséget, nagyfokú irányíthatóságot és környezetbarát működést kínálnak károsanyag-kibocsátás nélkül. A modern technológiának köszönhetően ma már versenyképesek a hagyományos benzinfűrészekkel . A választásnál fontos figyelembe venni a fenti tényezőket, és figyelembe kell venni a saját igényeit és költségvetését is. De mindig ne feledje a biztonságot, és fektessen be minőségi védőfelszerelésekbe. A biztonságnak mindig az első helyen kell lennie.

Az akkumulátoros láncfűrészek választékát itt találja.

Időpont: 2023.09.27
Szerző: Simon Křižák

SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...